Overheid.nl | Standaard elementen

Resultaten bij Zoeken in

Alle onderwerpen uit Help bij Officiële bekendmakingen

Heeft u alle of enkele velden ingevuld bij 'Zoeken in', dan klikt u op 'Zoeken' en de zoekvraag wordt gestart. Gevonden publicaties worden in een lijst weergegeven. U kunt kiezen hoe u de publicaties gesorteerd wilt hebben. Standaard worden ze gesorteerd op datum van publicatie. U kunt ook kiezen voor een sortering op relevantie. Vervolgens kunt u op een weergegeven publicatie klikken om het document te openen.

Met de knoppen 'Vorig resultaat' en 'Volgend resultaat' kunt u respectievelijk een eerder of volgend resultaat van de zoekvraag openen. De knop 'Terug naar resultaten' brengt u terug naar de lijst van gevonden publicaties die voldeden aan de zoekopdracht. Door te klikken op 'Wijzig zoekopdracht', gaat u terug naar het door u aangemaakte uitgebreide zoekscherm en kunt u de zoekvraag veranderen. Door te klikken op 'Wis zoekopdracht', kunt u een nieuwe zoekvraag starten.

Inloggen MijnOverheid DigiD logo