Berichten over uw Buurt

Berichten over uw Buurt informeert u over bekendmakingen van de overheid. Die gaan bijvoorbeeld over een vergunning voor het verhuren van een vakantiewoning, het kappen van een boom of het uitbreiden van een horecaterras.

Zoeken
Verplicht
Verplicht

Altijd op de hoogte van bekendmakingen rondom een zelfgekozen adres

Op deze pagina vindt u bekendmakingen rondom een zelfgekozen adres. Denk daarbij aan het adres van een bedrijf of vakantiewoning. Wilt u altijd op de hoogte blijven? Onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden voor de Berichten over uw Buurt e-mailservice rondom een zelfgekozen adres.

Meer informatie

Berichten over uw Buurt rondom uw woonadres

Bent u 25 jaar of ouder? Heeft u een e-mailadres opgegeven in MijnOverheid? Dan ontvangt u vanaf het najaar van 2023 maximaal één keer per week een automatische e-mail van Overheid.nl met Berichten over uw Buurt rondom uw woonadres. Klik hieronder voor meer informatie over Berichten over uw Buurt rondom uw woonadres.

Lees meer

Op zoek naar een oudere bekendmaking?

Berichten ouder dan twee maanden

Via Berichten over uw Buurt rondom een zelfgekozen adres vindt u bekendmakingen van de laatste twee maanden. Een compleet overzicht van alle bekendmakingen vindt u op de website Officiële bekendmakingen.

Zoek in bekendmakingen

Meld u aan voor de e-mailservice

Automatisch op de hoogte blijven van Berichten over uw Buurt rondom een zelfgekozen adres?