Bladeren

Alle onderwerpen uit Help bij Officiële bekendmakingen

Per dag

Bij 'Per dag' kunt u alle publicaties per dag bekijken. Door op 'Vorige dag' te klikken, krijgt u de publicaties van de voorgaande dag te zien; met 'Volgende dag' gaat u een dag vooruit.

Afgelopen week

Bij 'Afgelopen week' vindt u alle publicaties van de afgelopen week. Door op 'Vorige 7 dagen' te klikken, krijgt u de publicaties van de voorgaande week te zien; met 'Volgende 7 dagen' gaat u een week vooruit.

Afgelopen maand

Bij 'Afgelopen maand' vindt u alle publicaties van de afgelopen maand. Door op 'Vorige 30 dagen' te klikken, krijgt u de publicaties van de voorgaande maand te zien; met 'Volgende 30 dagen' gaat u een maand vooruit.

Publicaties openen

Onder het kopje 'Bladeren' kunt u zowel aan de linkerkant als in het midden van het scherm klikken op een van de publicaties - per dag, week of maand - om deze in te zien. Tussen haakjes is aangegeven hoeveel publicaties er per dag, week of maand zijn gepubliceerd.

U kunt op een publicatie naar keuze klikken, dan wordt op het scherm de desbetreffende publicatie getoond. Linksboven in het scherm kunt u met de knop 'Terug naar bekendmakingen' weer terug naar de lijst met publicaties.

Informatie over bladeren door de afzonderlijke publicaties vindt u bij de desbetreffende publicatie.

Resultaten bij bladeren

Gevonden publicaties worden in een lijst weergegeven. De publicaties worden gesorteerd op datum van publicatie. Vervolgens kunt u op een weergegeven publicatie klikken om het document te openen.

De knop 'Terug naar bekendmakingen' brengt u terug naar de lijst met gevonden publicaties.

Acties

Rechts in het scherm verschijnen onder 'Acties' drie opties: 'Authentieke versie downloaden (pdf)', 'Odt-formaat downloaden' en 'Xml-formaat downloaden'. Klikt u op een van deze opties dan wordt het document in de gekozen versie geopend. U kunt vervolgens kiezen om zelf het bestand op te slaan of af te drukken. Onder Afdrukken vindt u meer informatie over de verschillende bestandsformaten.