Snelzoeken

Alle onderwerpen uit Help bij Officiële bekendmakingen

U kunt 'Snelzoeken' gebruiken om te zoeken op:

• een vrije zoekterm om te zoeken naar tekst (bijvoorbeeld: "milieu");
  • een betekenisvolle zoekterm om te zoeken naar specifieke publicaties (bijvoorbeeld: dossiernummer '32123' of 'trb 2009 16').

U kunt termen combineren door EN tussen de termen te zetten (32123 EN milieu). U kunt zoeken op een letterlijk zo voorkomende term door de term tussen enkele aanhalingstekens te zetten ('appellabele toezeggingen').

Met de knoppen 'Vorig resultaat' en 'Volgend resultaat' kunt u respectievelijk een eerder of volgend resultaat van de zoekvraag openen. De knop 'Terug naar resultaten' brengt u terug naar de lijst van gevonden publicaties die voldeden aan de zoekopdracht.

Bij Kamerstukken verschijnen deze knoppen niet.