Zoeken in het Staatsblad

Alle onderwerpen uit Help bij Officiële bekendmakingen

In het Staatsblad verschijnen Nederlandse wetten en Algemene Maatregelen van Bestuur (AMvB). Daarnaast worden schorsings-, vernietings- en koninklijke besluiten inzake de inwerkingtreding van wetten opgenomen. Zonder publicatie in het Staatsblad kunnen wetten en regels niet in werking treden. De minister van Justitie is belast met de uitgave van het Staatsblad.

Publicaties openen via bladeren

Klikt u op de homepage aan de linkerkant op 'Per dag', 'Per week' of 'Per maand', dan krijgt u de publicaties van de gekozen periode te zien. Klikt u op 'Staatsblad' aan de linkerkant of in het midden, dan verschijnen de publicaties van het Staatsblad in een lijst. Ook kunt u aan de linkerkant onder het kopje 'Staatsblad' kiezen voor het tonen van de publicaties per ministerie.

Na het klikken verschijnt een lijst met gepubliceerde stukken. U kunt op een publicatie naar keuze klikken; op het scherm wordt dan de desbetreffende publicatie getoond. Linksboven in het scherm kunt u met de knop 'Terug naar bekendmakingen' weer terug naar de lijst met publicaties.