Tekst uitspraak

Alle onderwerpen uit Help bij Tuchtrecht

In het scherm waarin de tekst van de uitspraak wordt getoond, kunt u de metagegevens bij die uitspraak tonen of verbergen. Behalve de uitspraakgegevens vindt u daar ook enkele inhoudelijke metadata, zoals Onderwerp en Soort beslissing. U kunt de metagegevens tonen door op de knop rechts in het scherm te klikken.

Tevens vindt u rechts naast de tekst van de uitspraak een aantal acties.

Met 'Vorig resultaat' en 'Volgend resultaat' kunt u snel door de gevonden uitspraken bladeren. Met 'Afdrukken' kunt u de opdracht geven om de uitspraak zoals getoond op het scherm af te drukken. Met 'Download PDF' kunt u de uitspraaktekst als PDF-bestand downloaden en opslaan.

Wilt u terugkeren naar het overzicht van gevonden uitspraken, klik dan op Terug naar zoekresultaten.