Oproepingen en aankondigingen

Persoon

explanation

Tussenvoegsel (optioneel)
Geef in dit veld de tussenvoegsels van de achternaam op zoals bijvoorbeeld van, de, van der etc..

Sluiten
explanation

Achternaam (verplicht)
Bij het zoeken op persoonsnaam dient u een achternaam op te geven.

Sluiten
explanation

Geboortedatum (optioneel)
Uw zoekresultaat kunt u limiteren door aan uw zoekvraag een geboortedatum toe te voegen. U kunt een geboortedatum op 3 manieren opgeven namelijk dag-maand-jaar, maand-jaar of jaar.

Sluiten

Bedrijf

Via deze zoekpagina worden de Staatscourant rubrieken Oproepingen en Gerechtelijke aankondigingen voor u ontsloten. U kunt op basis van persoons- of bedrijfsgegevens zoeken naar publicaties over u, de Oproepingen, of naar publicaties waarin u een belanghebbende bent, de Gerechtelijke aankondigingen. Met uitzondering van de rubrieken 'Oproepingen | Schuldeisers' en 'Gerechtelijke aankondigingen | Handlichtingen', zijn de overige publicaties een beperkte termijn via deze zoekpagina vindbaar. Oproepingen zijn tot de dag na de zitting vindbaar. Gerechtelijke aankondigingen zijn na publicatie nog dertig dagen vindbaar. Nadat de termijn is verlopen zijn de publicaties alleen nog via de bladerfunctie van de Staatscourant zoekpagina beschikbaar.

Suggesties voor zoeken

  • Bij het zoeken op persoon vult u minimaal een achternaam in. Om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen, dient u de zoekvraag zo specifiek mogelijk op te bouwen. Vul de persoonsgegevens eventueel aan met tussenvoegsel(s) en een geboortedatum.
  • Bij het zoeken op bedrijf laat u de rechtsvorm achterwege. Hiermee voorkomt u dat u een te uitgebreid zoekresultaat krijgt.