Zoekresultaat

1 - 10 van de 336 Resultaten
Uitgever Heerde
 • Sloopmelding Papaverweg 14 in Heerde

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 25 augustus 2020 tot 1 september 2020 een sloopmelding heeft ontvangen voor het verwijderen van asbesthoudende materialen uit de woning.

 • Intrekken aanvraag omgevingsvergunning Wezeweg 2a in Heerde

  Het college van Heerde maakt bekend: het intrekken van de aanvraag omgevingsvergunning voor het kappen van een bruine beuk. Kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie H, nummer 3624. Datum ontvangst aanvraag: 29 juli 2020.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Kanaaldijk 34 in Wapenveld

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 21 april 2020 tot 28 april 2020 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het verbouwen en renoveren van de woning.

 • Sloopmelding Kanaaldijk 34 in Wapenveld

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 10 maart 2020 tot 17 maart 2020 een sloopmelding heeft ontvangen voor het verwijderen van asbesthoudende materialen uit de woning en bijgebouwen.

 • Verleende omgevingsvergunning Nachtegaalweg 32 in Wapenveld

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij een omgevingsvergunning heeft verleend voor het kappen van een spar. Verzonden: 17 maart 2020.

 • Melding besluit lozen buiten inrichtingen Werverweg 3f in Wapenveld

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij een melding besluit lozen buiten inrichtingen heeft ontvangen voor het aanleggen van een gesloten bodemenergiesysteem buiten de inrichting.

 • Verleende omgevingsvergunning Engweg 9a in Heerde

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij een omgevingsvergunning heeft verleend voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het verbouwen van de werkruimte en het (tijdelijk) gebruik als een woonvoorziening voor een periode van 10 jaar. Verzonden: 2 april 2020.

 • Verleende omgevingsvergunning Oldekampshof 18 in Heerde

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij een omgevingsvergunning heeft verleend voor het kappen van een spar. Verzonden: 12 juni 2020.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Vosbergerweg 38 in Heerde

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 6 oktober 2020 tot 13 oktober 2020 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het tijdelijk wijzigen van de functie/verruiming van de huidige bestemming voor het...

 • Aanvraag omgevingsvergunning Stationsstraat 28 in Heerde

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 31 maart 2020 tot 7 april 2020 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het uitbreiden van de horecagelegenheid.

Verfijn zoekopdracht

Acties