Resultaten 91 - 96 van 96 resultaten

 • Kwetsbaarheid melden

  Een zwakke plek in een ICT-systeem van de gemeente Oldenzaal, zoals oldenzaal.nl, kunt u melden. Meld de kwetsbaarheid voordat u dit aan de buitenwereld kenbaar maakt. Zo kan de gemeente Oldenzaal eerst maatregelen treffen.

 • Bijzondere bijstand

  Heeft u een laag inkomen en onverwachte, hoge kosten? Dan heeft u misschien recht op bijzondere bijstand. U vraagt bijzondere bijstand aan bij de gemeente. Zorg dat u gegevens bij de hand heeft over de kosten, uw inkomen, vermogen en spaartegoeden. Ook heeft u een kopie van een legitimatiebewijs nodig.

 • Melding brandveilig gebruik en basis hulpverlening overige plaatsen

  Als u een plaats of een gedeelte van een plaats in gebruik gaat nemen, is veelal een 'melding brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen' nodig. Deze melding kunt u doen via de Vergunningenchecker.

 • Overlijden doorgeven

  U geeft een overlijden door bij de gemeente waar het overlijden heeft plaatsgevonden. Wij werken alleen op afspraak. Gebruik de knop hieronder. Wilt u liever niet online de afspraak inplannen, dan kunt u dat ook telefonisch doen via telefoonnummer (0541) 58 81 11.

 • Trouwlocaties

  U kunt zelf bepalen op welke plek u in de gemeente Oldenzaal voor de wet wilt trouwen. Kiest u zelf een locatie, vraag de locatie dan hieronder aan als eenmalige trouwlocatie:

 • Paspoort, id-kaart of rijbewijs verloren

  Het kan gebeuren dat uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs gestolen is of dat u deze bent kwijtraakt. In geval van vermissing in Nederland hoeft u geen aangifte te doen bij de politie. U kunt een verklaring van vermissing invullen bij de gemeente. Dit is alleen mogelijk bij Nederlands documenten. U kunt er ook voor kiezen om online uw vermissing door te geven met uw DigiD. Doe dit zo snel mogelijk om misbruik te voorkomen. Als er sprake is van een misdrijf adviseren wij om wel aangifte te doen bij de politie.