Resultaten 151 - 158 van 158 resultaten

 • Registratie levenloos kind

  Ouders die dat wensen, kunnen vanaf 4 februari 2019 hun levenloos geboren kind registreren in de Basisregistratie Personen (BRP). Het is met terugwerkende kracht mogelijk om levenloos geboren kinderen in de BRP te registreren. Ook eerder levenloos geboren kinderen kunnen dus worden opgenomen in de basisregistratie.

 • Veilige kopie van identiteitsbewijs

  Mogen organisaties een kopie van mijn identiteitsbewijs maken? Wees zuinig op uw identiteitsbewijs. Slechts enkele organisaties mogen een kopie van uw identiteitsbewijs maken. Uw werkgever en banken mogen dit bijvoorbeeld. In de praktijk vragen ook andere organisaties een kopie van uw identiteitsbewijs. U bent niet verplicht om die aan hen te geven. Voor sommige is registratie van enkele gegevens voldoende.

 • Gymzaal huren

  Gymzaal huren is weer mogelijk. De gymzaal verhuren we alleen voor sportactiviteiten. Wij verhuren de gymzalen niet voor kinderfeestjes/verjaardagsfeesten. Voor het organiseren van een verjaardagsfeest kunt u terecht bij de buurt – en dorpshuizen

 • Paspoort

  U vraagt een paspoort aan bij de gemeente. U kunt een paspoort thuis aanvragen of in het gemeentehuis in Geldermalsen. Maak dan altijd een afspraak. Na ongeveer een week is uw paspoort klaar. Wij bezorgen deze dan bij u thuis of op een andere locatie in Nederland. U kunt zelf aangeven waar en wanneer we uw paspoort moeten bezorgen. Of u haalt uw paspoort op in het gemeentehuis.

 • Verloren en gevonden voorwerpen

  Heeft u iets gevonden? Of bent u iets verloren? Op de website verlorenofgevonden.nl kunt u de voorwerpen registreren. Gemeente West Betuwe heeft een overeenkomst met deze landelijke voorziening. Verloren of gevonden voorwerpen meld u niet bij de politie. Als u denkt dat het om diefstal gaat, doe dan wel aangifte bij de politie.

 • Gezondheidsverklaring voor rijbewijs

  In de Gezondheidsverklaring beantwoordt u vragen over uw gezondheid. Aan de hand daarvan bepaalt het CBR of u gezond genoeg bent om te rijden. Soms regelt uw rijschool de Gezondheidsverklaring. Ook kunt u deze aanvragen bij het CBR of de gemeente.

 • Provinciale weg N833

  Naast de N833 tussen Culemborg en Buurmalsen komt een vrijliggend fietspad. Dit verbetert vooral de veiligheid voor fietsers. Aannemer van Spijker Infrabouw voert de werkzaamheden voor Provincie Gelderland uit. Sinds mei zijn de eerste voorbereidende werkzaamheden gestart.

 • Schoolmaatschappelijk werk

  Heeft uw kind last van faalangst? Wordt hij of zij gepest? Of heeft uw kind het moeilijk door een scheiding? Schoolmaatschappelijk werkers ondersteunen kinderen en ouders. Het gaat om tijdelijke ondersteuning om uw kind beter in zijn vel te laten zitten. De ondersteuning is in groepsverband of één op één. Een groep kan prettig zijn, omdat kinderen dan merken dat ze niet alleen zijn. Ook voor ouders kan herkenning prettig zijn. Ouders kunnen schoolmaatschappelijk werkers altijd vragen mee te denken met waar zij tegenaan lopen in de opvoeding.