Resultaten 81 - 90 van 97 resultaten

 • Melding openbare ruimte

  Als u in de openbare ruimte een onveilige situatie ziet, dan kunt u dit melden. Zoals een lantaarnpaal die niet brandt, een gat in de weg of trottoir of onveilige speeltoestellen. Maar ook bijvoorbeeld afval dat is gedumpt.

 • Collecte en kledinginzameling

  Vergunning aanvragen of een verzoek doen? De vergunning aanvragen of een verzoek doen kan via de Vergunningenchecker. Kies de activiteit die u wilt aanvragen, door op de tegel Collecte- en kledinginzameling te klikken. Lees aan welke verplichtingen u moet voldoen.

 • Uittreksel Basisregistratie personen (BRP)

  Met een uittreksel uit de basisregistratie personen (BRP) laat u zien dat u staat ingeschreven bij de gemeente. Een uittreksel BRP kunt u alleen aanvragen bij de gemeente waar u staat ingeschreven. U kunt uw uittreksel online aanvragen met DigiD of een afspraak maken. Neemt u dan uw identiteitsbewijs mee.

 • Evenement organiseren, vergunning of melding

  Als u een evenement organiseert in Oldenzaal - van een buurtfeest tot een festival of de carnavalsoptocht - dan kunt u via de Vergunningchecker controleren of u een melding moet doen of een vergunning moet aanvragen.

 • Individuele inkomenstoeslag

  Bent u 21 jaar of ouder en heeft u al lange tijd minimuminkomen? Dan heeft u misschien recht op een individuele inkomenstoeslag. U kunt één keer per jaar een toeslag aanvragen. Wat heeft u nodig? Een kopie van uw legitimatiebewijs (en eventueel verblijfsdocument); jaaropgaves van de voorgaande 3 jaar; bewijsstukken van uw inkomen; kopieën van alle bank- en spaarrekeningen van de voorgaande 3 maanden en bewijstukken van eventueel ander vermogen zoals huis of auto.

 • Rijbewijs

  Maak een afspraak als u een rijbewijs wilt aanvragen. Wij werken alleen op afspraak, u weet dan precies wanneer u aan de beurt bent. Vergeet niet om alles wat nodig is mee te nemen. Wilt u uw rijbewijs verlengen? Dat kan ook online.

 • Trekkerrijbewijs

  U vraagt het rijbewijs persoonlijk aan bij de gemeente waar u staat ingeschreven. Wij werken alleen op afspraak. U weet dan precies wanneer u aan de beurt bent. Gebruik de knop hieronder. Wilt u liever niet online de afspraak inplannen, dan kunt u dat ook telefonisch doen via telefoonnummer (0541) 58 81 11.

 • Leerlingenvervoer

  Heeft uw kind een beperking en kan het niet alleen naar school reizen? Of moet uw kind ver reizen om naar de dichtstbijzijnde voor de leerling toegankelijke school te kunnen? Dan komt u misschien in aanmerking voor leerlingenvervoer. Leerlingenvervoer biedt ondersteuning in het reizen van en naar school.

 • Paspoort

  Iedereen in Nederland moet een geldig identiteitsbewijs hebben: een paspoort of een identiteitskaart. Dat geldt voor iedereen vanaf 14 jaar. U gebruikt een paspoort of identiteitskaart om te laten zien wie u bent. Een paspoort of identiteitskaart is ook een reisdocument waarmee u naar andere landen kunt reizen.

 • Plaatsen objecten of voorwerpen op, aan of boven de openbare weg

  Wilt u een container, een steiger of iets anders op de openbare weg plaatsen. Dan moet u een tijdelijke verkeersmaatregel aanvragen. Staat het object langer dan 30 dagen? Doe vraagt u een omgevingsvergunning aan.