Zoekresultaat 1 - 5 van 5 resultaten

 • Terrasvergunning aanvragen

  Ligt uw terras op gemeentegrond? U moet dan ook precariobelasting betalen. Dit is belasting die u betaalt voor het gebruik van openbare grond.

 • Uittreksel of afschrift van de burgerlijke stand aanvragen

  U kunt onderstaande akte(n) aanvragen. Let op: de gebeurtenis (een geboorte, een overlijden, een huwelijk, een registratie of beëindiging van een partnerschap) moet hebben plaatsgevonden in de gemeente Uithoorn. De gemeente betaalt u het bedrag van de aanvraag niet terug als blijkt dat de gebeurtenis niet heeft plaatsgevonden in Uithoorn. Geboorteakte Overlijdensakte Huwelijksakte Echtscheidingsakte Akte van partnerschapsregistratie Akte van beëindiging partnerschap U kunt digitaal uw aanvraag doen of u maakt een afspraak en komt persoonlijk naar het gemeentehuis. Maak uw keuze:  Afspraak maken Uittreksel of afschrift via DigiD aanvragen

 • Buurtbarbecue/buurtfeest organiseren

  In Uithoorn kunt u een buurtbarbecue/buurtfeest organiseren voor uw straat. U kunt hiervoor het Aanvraagformulier buurtbarbecue invullen. Het formulier kunt u uitprinten en opsturen of inleveren op het gemeentehuis.

 • Starterslening aanvragen

  De Starterslening overbrugt het verschil tussen de koopsom van uw woning en het maximale bedrag dat u bij de bank kunt lenen. U neemt hiervoor contact op met de gemeente.

 • Melding over openbare ruimte indienen

  Heeft u een melding over een probleem, defect of situatie in de buitenruimte zoals bijvoorbeeld afval, een defecte afvalcontainer, bestrating, reiniging, groenvoorziening, verstopte riolen, openbare verlichting, of over ongediertebestrijding? Dan kunt u een melding hiervan doen bij de gemeente.