Zoekresultaat 1 - 7 van 7 resultaten

 • Gemeentearchief bezoeken

  In het gemeentearchief kunt u terecht voor documenten uit het verleden, voor stamboomonderzoek en lokaal historisch onderzoek. Ook de archieven van de voormalige gemeenten Norg, Peize en Roden worden sinds de herindeling van 1997 bewaard in het gemeentehuis in Roden. Om het archief te bezoeken, maakt u een afspraak. Een medewerker helpt u op weg en beantwoordt uw vragen.

 • Ondersteuning bij heroriëntatie

  Vanaf 1 januari 2021 kunnen ondernemers ondersteuning krijgen bij heroriëntatie. Dat betekent dat u hulp van ons krijgt bij het onderzoeken van nieuwe kansen voor uw bedrijf. Ook kunt u steun krijgen voor onderzoek naar uw kansen op de arbeidsmarkt. U kunt deze regeling telefonisch bij ons aanvragen.

 • Coordinated Vulnerability Disclosure

  De veiligheid van onze ICT-systemen is erg belangrijk. Hiervoor treffen we veiligheidsmaatregelen. We willen voorkomen dat zwakke plekken bewust misbruikt worden. Ziet u toch een zwakke plek in onze systemen? Laat het weten. U leest op deze pagina hoe u een veilige melding maakt, wat de afspraken over Coordinated Vunerability Disclosure zijn en hoe wij uw melding afhandelen. Als u een melding maakt gaat u automatisch akkoord met de afspraken.

 • Bijstand voor zelfstandigen

  Komt u als zelfstandig ondernemer in (tijdelijke) financiële problemen waardoor uw onderneming in gevaar komt? Dan kunt u misschien bijstand voor zelfstandigen (Bbz) krijgen. In de vorm van een uitkering voor levensonderhoud of een bedrijfskrediet. Het aanvragen van Bbz kan ook als u een uitkering heeft en een eigen bedrijf wilt beginnen.

 • Overige regelingen en advies

  Voor ondernemers die getroffen worden door de coronacrisis zijn er regelingen. Heeft u vragen of wilt u advies, dan kunt u ons bellen.

 • Overlijden aangeven

  Meestal geeft een uitvaartondernemer aan ons door dat iemand is overleden. Maar als nabestaande kunt u ook zelf aangifte van overlijden doen. Dat doet u binnen 6 werkdagen na het overlijden bij de gemeente waar de persoon is overleden. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Koninklijke onderscheiding

  Kent u iemand uit de gemeente Noordenveld die een Koninklijke onderscheiding (lintje) verdient? Dan draagt u hem of haar voor. Neem eerst contact op om te bespreken of de verdiensten bijzonder genoeg zijn voor een onderscheiding.