Zoekresultaat 1 - 8 van 8 resultaten

 • Sportaccommodaties

  Sporthal en gymzalen in Reimerswaal.

 • Discriminatie.nl Zeeland

  Discriminatie.nl Zeeland is een antidiscriminatievoorziening voor alle dertien gemeenten in Zeeland.

 • Inloopspreekuur boa en wijkagent

  De boa (buitengewoon opsporingsambtenaar) en wijkagent weten graag van inwoners en partners wat er leeft in de wijk. Zo kunnen zij zelf actie ondernemen of meldingen doorzetten naar andere instanties, zoals bijvoorbeeld een woningcorporatie of maatschappelijk werk.

 • Bezwaar en beroep

  Indien u het niet eens bent met een besluit van de gemeente Reimerswaal kunt u hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, de gemeenteraad of de burgemeester.

 • Klacht indienen

  De medewerkers en bestuurders van de gemeente Reimerswaal hebben dagelijks veel contact met inwoners, bedrijven en instellingen. Bij zoveel contacten kan er soms iets mis gaan.

 • Gevonden en verloren voorwerpen

  Iets kwijt, iets verloren, of misschien iets van een ander gevonden? Meld het!

 • Bedrijventerreinen

  Reimerswaal biedt aantrekkelijke vestigingsmogelijkheden voor bedrijven. Op dit moment is het bedrijventerrein De Poort in Rilland het enige bedrijventerrein in onze gemeente dat nog niet volledig is uitgegeven. Alle beschikbare kavels op dit terrein zijn echter in optie. Omdat het voorkomt dat kavels die in optie zijn, uiteindelijk niet worden afgenomen hebben we een wachtlijst aangelegd. Wanneer u interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen en kunnen wij u op de wachtlijst plaatsen. De bouwgrond op onze overige terreinen is volledig uitgegeven en is dan ook niet meer beschikbaar.

 • Grond kopen, huren of gebruiken (geen bouwgrond)

  Soms is het mogelijk om een strookje gemeentegrond van de gemeente te kopen, huren of gebruiken wanneer dit grenst aan uw perceel. Het betreft dan geen bouwgrond maar een (gedeelte van een) plantsoen met de bestemming “groen”. Voor het kopen of huren van deze stukjes grond zijn criteria en voorwaarden opgesteld. De grond moet hieraan voldoen anders kan er niet gekocht of gehuurd worden. We verhuren volkstuintjes in Hansweert, Krabbendijke en Rilland.