Zoekresultaat 1 - 6 van 6 resultaten

 • Hulp bij invullen formulieren

  Heeft u moeite met het invullen van formulieren of heeft u geen idee waar u mogelijk recht op heeft en wat u aan kunt vragen? Om een voorziening aan te kunnen vragen, moet u vaak (digitaal) een aanvraagformulier invullen. Dat is soms een hele klus, waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken. Ook het lezen van formele brieven is voor…

 • Bouwplannen en bouwtekeningen bekijken

  U kunt plannen en tekeningen van bestaande en nieuwe bouwwerken opvragen en bekijken.

 • Omgevingsvergunning

  Als u in of om uw woning of bedrijf gaat bouwen, verbouwen of iets in uw omgeving wil veranderen, dan heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig.

 • Alcohol schenken tijdens evenement

  U heeft een tijdelijke alcoholvergunning (tapontheffing) nodig als u alcohol wilt schenken tijdens een evenement dat niet op het terrein van uw eigen horecagelegenheid plaatsvindt. Denk bijvoorbeeld aan een bestaand terras dat u groter maakt voor het evenement. Of als u alcohol wilt schenken in een park of aan een plein.

 • Mobiliteitsplan Albrandswaard

  De gemeente Albrandswaard ontwikkelt een nieuw mobiliteitsplan. Een mobiliteitsplan is een beleidsdocument waarin verkeerskundige doelstellingen en knelpunten en veranderingen en oplossingen worden benoemd. Op deze pagina kunt u meer lezen over het project en de betrokken partijen. Mobiliteitsplan Albrandswaard Te voet, op de fiets, met het openbaar vervoer, in een rolstoel, op een scootmobiel of met de auto? Welke vorm…

 • Paspoort of identiteitskaart aanvragen

  Het aanvragen van een paspoort of identiteitskaart doet u zelf. U doet dit bij de gemeente waar u staat ingeschreven. Voor een aanvraag identiteitskaart voor kinderen tot 12 jaar en voor een paspoort voor kinderen tot 18 jaar zijn extra regels van toepassing.