Zoekresultaat 1 - 10 van 11 resultaten

 • Krediet voor startende ondernemer

  U kunt een beroep doen op een bedrijfskrediet voor startende ondernemers als u niet voldoende geld heeft om investeringen te doen die noodzakelijk zijn om uw bedrijf op te starten.

 • Tijdelijke ontheffing alcohol schenken

  Als u bedrijfsmatig alcohol wilt schenken hebt u een alcoholvergunning nodig. Onder bepaalde voorwaarden kunt u echter een tijdelijke ontheffing krijgen.

 • Open data

  Bent u op zoek naar gegevens? Bijvoorbeeld om met een combinatie van gegevens een app te ontwikkelen waar meerdere mensen wat aan hebben? Of omdat u de gegevens van de overheid wilt analyseren om antwoord te krijgen op een vraag? Dan kunt u gebruik maken van open data. Staat de benodigde data niet bij de reeds bestaande datasets, dan kunt u hieronder een dataset (met DigiD) online aanvragen.

 • Krediet voor gevestigde ondernemer

  Uw bedrijf bestaat al minstens anderhalf jaar is levensvatbaar. Is het noodzakelijk voor de voortzetting van uw bedrijf dat u een krediet ontvangt? Dan kunt u een krediet aanvragen

 • Uitkering startende ondernemer

  U heeft een ondernemingsplan en de vooruitzichten zijn goed. U verwacht alleen de eerste maanden nog niet voldoende te verdienen. U kunt dan een uitkering als startende ondernemer aanvragen.

 • Uitkering gevestigde/beëindigende ondernemer

  Als uw bedrijf door tijdelijke omstandigheden in financiële moeilijkheden komt of als u besluit te stoppen met uw bedrijf kunt u een tijdelijke uitkering aanvragen.

 • Vergunning marktstandplaats

  Apeldoorn houdt wekelijks zeven markten. U kunt hiervoor een marktstandplaats aanvragen. Als u in aanmerking wilt komen voor een vaste standplaats op de markt, dan laat u zich op de wachtlijst plaatsen of loopt u geregeld mee.

 • Voorbereidingsperiode voor startende ondernemer

  Moet u leven van de bijstand? Dat wilt u veranderen! Want u bruist van de plannen voor het starten van een eigen bedrijf. De gemeente kan u helpen met de voorbereiding van een doordacht plan.

 • Bijstandsuitkering voor ondernemers

  Startende ondernemers en gevestigde ondernemers kunnen bij de Gemeente Apeldoorn terecht voor bijstand. De Gemeente Apeldoorn adviseert, begeleidt en ondersteunt (financieel) als u een bedrijf wilt starten, als uw bedrijf in financiële problemen zit of als u wilt stoppen met uw bedrijf.

 • Brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen (BGBOP)

  Het Besluit brandveilig gebruik en basishulpverlening overige plaatsen geeft brandveiligheidsvoorschriften voor het gebruik van een locatie waarvoor vanuit andere regels geen brandveiligheidseisen zijn gesteld. Denk aan openluchtfestivals en campings en het plaatsen van tenten. Om te beoordelen of aan de brandveiligheidsvoorschriften wordt voldaan, moet een melding worden gedaan.