Zoekresultaat 11 - 16 van 16 resultaten

 • Tevredenheid inwoners over de zorg

  De gemeente wil graag dat inwoners tevreden zijn met de hulp die zij krijgen. Als u hulp van de gemeente heeft gekregen, vragen wij u naar uw ervaringen. We zijn benieuwd wat u goed vindt gaan, of wat anders of beter kan. Met uw antwoorden kunnen wij zaken verbeteren.

 • Beleidsplan voor gezondheid en zorg: Samen Wageningen

  Samen Wageningen is een beleidsplan van de gemeente Wageningen voor gezondheid en zorg. Samen Wageningen is geschreven samen met inwoners, professionals en ondernemers.

 • Kabels en leidingen leggen in openbare grond

  Als u kabels of leidingen in openbare grond wilt leggen, moet u dit melden. Wilt u meer dan 25 meter kabels leggen? Dan heeft u een vergunning nodig. Een aanvraag voor een kabels- en leidingenvergunning en het melden van graafwerkzaamheden regelt u online via het Meldpunt Opbrekingen Openbare Ruimte (MOOR). Vooraf moet u een KLIC-melding doen.

 • Ontheffing speedpedelec aanvragen

  Rijdt u op een speedpedelec? Dan mag u zelf kiezen of u op de rijbaan of het fietspad rijdt. Op het fietspad heeft u een ontheffing nodig. U rijdt dan minder hard en houdt zich aan een aantal regels. Dit is een proef en duurt twee jaar. De proef start op 1 juli 2023. De ontheffing is gratis.

 • Gemeentelijke begraafplaats

  Wageningen heeft een begraafplaats ‘De Leeuwerenk’ waar u uw naaste kunt begraven of de urn kunt bijzetten. Het is hier ook mogelijk om natuurlijk te begraven. Wageningen heeft geen crematorium. Uw begrafenisondernemer regelt de begrafenis of crematie voor u.

 • Vergunning spandoek ophangen aanvragen

  Wilt u een spandoek ophangen in de Hoogstraat, bijvoorbeeld voor een evenement? Dan heeft u hiervoor een vergunning aanvragen. Een spandoekvergunning vraagt u online aan. De aanvraag is gratis. Houd er rekening mee dat het spandoek maximaal 2 weken achter elkaar mag hangen, van maandag tot maandag. U moet de aanvraag maximaal 3 weken van tevoren opsturen naar de gemeente.…