Zoekresultaat 11 - 20 van 41 resultaten

 • Openbaar laadpunt

  Bent u in bezit van een elektrische of plug-in hybride auto en wilt u een openbare laadpaal in de buurt? U kunt deze nu gratis aanvragen. De laadpalen zijn bedoeld voor openbaar gebruik en één laadpaal kan twee auto's stroom leveren. Onze gemeente werkt toe naar een dekkend netwerk van laadpleinen. Dat houdt in dat overal binnen 250 meter een laadpaal te vinden is.

 • Wijken in Westervoort

  De gemeente heeft 14 wijken. In diverse wijken zijn wijkraden actief voor de leefbaarheid en sociale samenhang. De gemeente helpt en ondersteunt activiteiten die wijkraden organiseren. Daarnaast ondersteunt de gemeente bewonersinitiatieven. Heb je een idee voor je wijk of straat? Zoals het opfleuren van de straat, het organiseren van een buurt- of straatfeest, het plaatsen van een bankje of bloembak? Of een andere activiteit voor de straat, buurt of wijk - voor en door buurtbewoners? Vul dan dit formulier in, want goede ideeën zijn er om uit te voeren!

 • Collectevergunning

  Wilt u met uw organisatie geld inzamelen voor een goed doel? En staat uw organisatie niet op het landelijk collecterooster van het CBF? Vraag dan ten minste 4 weken voor de collectedatum een collectevergunning aan bij de gemeente.

 • Parkeerontheffing blauwe zone

  Woont u in een bewonersgebied met blauwe zone of heeft u er een bedrijf? Dan komt u voor een parkeerontheffing van de blauwe zone in aanmerking. Die vraagt u online aan bij de gemeente.

 • Melding doen

  Is er iets kapot bij u in de buurt? Bijvoorbeeld een lantaarnpaal of stoeptegel? Meld het ons. Ook als het gaat om rondslingerend afval, vernielingen, ongedierte of berenklauwen en processierupsen. Ernstige problemen lossen we snel op. Minder dringende zaken plannen we in.

 • Verbranden snoeihout

  Wilt u vuur stoken in de open lucht? Dit mag niet zomaar. Soms heeft u hiervoor een ontheffing nodig.

 • Parkeerontheffing Mosterdhof

  De Mosterdhof is een woonerf. Dit betekent een maximumsnelheid van 15 kilometer per uur. En parkeren is alleen toegestaan in de parkeervakken. Heeft u een parkeervak met huisnummer voor uw garage? Dan kunt u daar met uw persoonlijke ontheffing parkeren.

 • Klacht over behandeling gemeente

  Bent u niet tevreden over hoe de gemeente u heeft behandeld? Bijvoorbeeld omdat u geen antwoord hebt gekregen op een brief of e-mail? Of omdat een medewerker of bestuurder onbeleefd is geweest? Dan kunt u een klacht indienen.

 • Bezwaar en beroep

  Bent u het niet eens met een besluit van de gemeente? Dan kunt u bezwaar maken. Heeft u dat gedaan en bent u het niet eens met de beslissing op uw bezwaar? Dan kunt u in beroep gaan.

 • Zakenpaspoort

  Reist u veel? En hebt u meer ruimte in uw paspoort nodig voor douanestempels en visa? Dan kunt u een zakenpaspoort aanvragen. Dit paspoort is dikker dan een gewoon paspoort, namelijk 66 pagina's in plaats van 34 pagina's. Een zakenpaspoort vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U maakt daarvoor eerst online een afspraak.