Zoekresultaat 11 - 20 van 22 resultaten

 • Adressen en register kinderopvang

  Zoekt u opvang voor uw kind? Een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang, een gastouder of gastouderbureau? Adressen voor kinderopvang vindt u in het Landelijk Register Kinderopvang. Wilt u een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal of gastouderbureau beginnen? Of wilt u gastouder worden? Dan meldt u zich aan bij het Landelijk Register Kinderopvang. Meld het ook als er iets verandert in uw registratie.

 • Werk zoeken

  Zoekt u betaald werk en heeft u geen inkomen of heeft u een uitkering van de gemeente? Dan kunt u bij RSD de Liemers terecht met uw vragen en voor ondersteuning bij uw zoektocht naar werk. Kijk voor meer informatie op de website van RSD de Liemers:

 • Verstopping riool melden

  Riool verstopt? Zit de rioolverstopping op uw eigen terrein? Dan schakelt u zelf een bedrijf in. Zit de verstopping in de gemeentegrond? Meld het direct bij de gemeente. Wij herstellen de verstopping.

 • Wegwerkzaamheden / wegafsluitingen

  Als de gemeente werkt aan de weg, het groen of een gebouw, of als ergens een evenement wordt gehouden, is de weg soms tijdelijk afgesloten voor verkeer.

 • Overlast door planten

  Groen in de openbare ruimte kan zorgen voor overlast. Op deze pagina leest u hoe de gemeente omgaat met deze overlast.

 • Bomen

  Bomen zijn belangrijk voor mens, milieu en klimaat, ze zorgen voor leven en verkoeling. Op deze pagina leest u hoe de gemeente met haar bomen omgaat.

 • Deelname collectieve ziektekostenverzekering

  Samen met zorgverzekeraar Menzis biedt de gemeente Duiven een goed en betaalbaar zorgverzekeringspakket, voor mensen met een laag inkomen. Wij nemen een deel van de premiekosten op ons, zodat u, als u een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm heeft, minder hoeft te betalen voor een aanvullende ziektekostenverzekering. Bij deze verzekering heeft u ook recht op een vergoeding voor de eigen bijdrage Wmo.

 • Legaliseren handtekening

  Moet u aantonen dat uw handtekening van u is? Dan kunt u uw handtekening laten legaliseren in het gemeentehuis. Daarvoor maakt u online een afspraak.

 • Samen1Nergie

  In de gemeenten Duiven en Westervoort willen we duurzamer omgaan met onze leefomgeving, grondstoffen en energie.

 • Verloren en gevonden voorwerpen

  Voor gevonden of verloren voorwerpen kijkt u op iLost.nl. iLost is de zoekmachine voor alle gevonden en verloren voorwerpen. Zet zelf bijvoorbeeld de tas online die u gevonden hebt of zoek naar de portemonnee die u kwijt bent.