Zoekresultaat 11 - 20 van 27 resultaten

 • Identiteitsbewijs

  Met een identiteitskaart kunt u laten zien wie u bent. U kunt er ook mee reizen naar de meeste landen in Europa. U vraagt een identiteitskaart aan bij de gemeente. Na 5 werkdagen kunt u uw identiteitskaart afhalen.

 • Commissie bezwaarschriften

  De gemeenten Culemborg en Tiel hebben een gezamenlijke bezwarencommissie. De bezwarencommissie adviseert het college van burgemeester en wethouders, de burgemeester of de gemeenteraad over uw bezwaarschrift. De commissie bestaat uit onafhankelijke deskundigen en bekijkt of de gemeente een goed besluit heeft genomen.

 • Geboorteaangifte doen

  Is uw kind geboren? Doe binnen drie dagen na de bevalling aangifte bij de gemeente waar het kind is geboren. Dit kan online en op afspraak.

 • Echtscheiding of einde geregistreerd partnerschap

  Als u niet meer samen wilt zijn met uw partner, vraagt u een echtscheiding aan of een beƫindiging van uw geregistreerd partnerschap. In beide gevallen regelt u dit via een advocaat.

 • Registratie geslachtswijziging

  Wilt u het geslacht in uw geboorteakte wijzigen? Dan kunt u dit bij de gemeente laten doen. U kunt hierbij eventueel ook uw voornamen wijzigen.

 • Akte burgerlijke stand

  U hebt een bewijs nodig van bijvoorbeeld een overlijden, geboorte, huwelijk of echtscheiding. Een afschrift van een akte wordt ook vaak een uittreksel genoemd.

 • Reisdocument vermist of gestolen

  Bent u uw reisdocument kwijt of is het gestolen? Geeft u dat dan zo snel mogelijk aan ons door. Dat is belangrijk om misbruik van uw document te voorkomen.

 • Briefadres aanvragen

  Als u geen woonadres in Nederland hebt, kunt u zich inschrijven met een briefadres op het adres van iemand die u kent. Zo kunt u belangrijke post van de overheid en andere instanties toch ontvangen.

 • Aangifte levenloos geboren kind

  Uw kind is levenloos geboren of heeft kort geleefd. Wij begrijpen deze verdrietige en zware tijd en daarom helpen wij u zo goed mogelijk om dit administratief te regelen. U doet hiervan aangifte in de gemeente waar uw kind is geboren. Heeft u (al eerder) aangifte gedaan maar is uw kind nog niet in de BRP geregistreerd? Dan kan dit alsnog, wanneer u maar wilt.

 • Buitenlands document ophalen

  Heeft u bij gemeente Culemborg een originele akte of een document uit het buitenland ingeleverd voor de Basisregistratie Personen (BRP)? En heeft u een brief ontvangen waarin staat dat u het originele brondocument bij ons kunt ophalen? Maak voor het ophalen een afspraak.