Zoekresultaat

1 - 10 van de 64 Resultaten
Onderwerp omgevingsvergunning
Uitgever Heerde
 • Aanvraag omgevingsvergunning Kanaaldijk, De Belt en Ir. R.R. van der Zeelaan ongenummerd in Wapenveld

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 4 februari 2020 tot 11 februari 2020 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het aanleggen van een exportkabel ten behoeve van de bouw van windpark Hattemerbroek. Kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie C nummers 7165 en...

 • Aanvraag omgevingsvergunning Berkenlaan 1 in Heerde

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 4 februari 2020 tot 11 februari 2020 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het kappen van een berk en drie grove dennen.

 • Verleende omgevingsvergunning Hoenderweg 6 in Wapenveld

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij een omgevingsvergunning heeft verleend voor het kappen van een berk. Verzonden: 10 februari 2020.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Losweg 2a in Vorchten

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 4 februari 2020 tot 11 februari 2020 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het plaatsen van een werktuigberging.

 • Verleende omgevingsvergunning Fazantenstraat 3 in Wapenveld

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij een omgevingsvergunning heeft verleend voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het verbouwen en uitbreiden van de woning. Verzonden: 11 februari 2020.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Postweg 37a in Heerde

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 4 februari 2020 tot 11 februari 2020 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het realiseren van een tijdelijk huisvesting in verband met renovatie van het gemeentehuis.

 • Verleende omgevingsvergunning Revelingseweg 35 in Wapenveld

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij een omgevingsvergunning heeft verleend voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het bouwen van een kapschuur. Verzonden: 10 februari 2020.

 • Intrekken aanvraag omgevingsvergunning Koerbergseweg 13 in Heerde

  Het college van Heerde maakt bekend: het intrekken van de aanvraag omgevingsvergunning voor het legaliseren van de bestaande erf- en perceelscheidingen, longeercirkel, mestbak, kippenhok en verhardingen in de paardenweide. Datum ontvangst aanvraag: 4 februari 2020.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Beatrixweg 38 in Heerde

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 4 februari 2020 tot 11 februari 2020 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het kappen van een meerstammige esdoorn.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Kastanjelaan 3 in Heerde

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 4 februari 2020 tot 11 februari 2020 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het realiseren van een opbouw op de bestaande uitbouw.

Verfijn zoekopdracht

Acties