Zoekresultaat

1 - 10 van de 12 Resultaten
Onderwerp omgevingsvergunning
Uitgever Schiermonnikoog
 • Verleende omgevingsvergunning Kooipad 1

  Omgevingsvergunning - Verleende omgevingsvergunning Kooipad 1 Verleende omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen van een bouwwerk; Project: Verplaatsen en veranderen van de recreatiewoning en de berging/dagrecreatieruimte.

 • Verleende omgevingsvergunning Middenstreek 43

  Omgevingsvergunning - Verleende omgevingsvergunning Middenstreek 43 Verleende omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen van een bouwwerk; - Gebruik gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan. Project: Bouwen van een berging (vervanging na brand).

 • Beslistermijn opgeschort omgevingsvergunning Heereweg 12

  Omgevingsvergunning - Beslistermijn opgeschort omgevingsvergunning Heereweg 12 Op verzoek van de aanvrager is de beslistermijn met 4 weken opgeschort. Project: Verbouw van De Herdershut.

 • Vergunningsvrij - Langestreek om de Noord 12A

  Omgevingsvergunning - Vergunningsvrij - Langestreek om de Noord 12A Voor de ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening. is gebleken dat deze vergunningsvrij is. Project: Legalisatie van de mantelzorgsituatie.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Zwarteduinenweg 2

  Omgevingsvergunning - Aanvraag omgevingsvergunning Zwarteduinenweg 2 Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen; - Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening. Project: Verbouw/uitbreiding recreatiewoning.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Langestreek 38

  Omgevingsvergunning - Aanvraag omgevingsvergunning Langestreek 38 Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - n.t.b. Project: Wijzigen hekwerk beschermd in dorpsgezicht tevens rijksmonument.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Jacobspad 6

  Omgevingsvergunning - Aanvraag omgevingsvergunning Jacobspad 6 Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen. Project: Realisatie schuur.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Noorderstreek 4

  Omgevingsvergunning - Aanvraag omgevingsvergunning Noorderstreek 4 Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen. Project: Realisatie fietsenschuur achter vakantiehuis.

 • Verleende omgevingsvergunning Langestreek 11A-10

  Omgevingsvergunning - Verleende omgevingsvergunning Langestreek 11A-10 Verleende omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen van een bouwwerk. Project: Plaatsen van dakramen.

 • Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning Heereweg 12

  Omgevingsvergunning - Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning Heereweg 12 De beslistermijn voor de aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen van een bouwwerk. is verlengd met maximaal 6 weken. Project: Verbouw van De Herdershut.

Verfijn zoekopdracht

Acties