Zoekresultaat

1 - 10 van de 55 Resultaten
Onderwerp omgevingsvergunning
Uitgever Heerde
 • Kennisgeving verlengen beslistermijn omgevingsvergunning Het Oever 7 in Wapenveld

  Het college van Heerde maakt bekend: de verlenging van de beslistermijn met een termijn van maximaal 6 weken voor het tijdelijk afwijken van het bestemmingsplan voor herontwikkeling en het in stand houden van de bestaande caravans. Datum ontvangst aanvraag: 24 maart 2020. Verzonden: 30 juni 2020.

 • Intrekken omgevingsvergunning Zwartekolk 36 in Wapenveld

  Het college van Heerde maakt bekend: het intrekken van de aanvraag omgevingsvergunning voor het realiseren/bouwen van bloembakken aan de waterkant. Datum ontvangst aanvraag: 14 mei 2020.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Fazantenstraat 7a in Wapenveld

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 23 juni 2020 tot 30 juni 2020 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het brandveilig gebruiken van het pand.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Elburgerweg 3e in Heerde

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 23 juni 2020 tot 30 juni 2020 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het kappen van een Japanse sierkers.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Nachtegaalweg 60 in Wapenveld

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 23 juni 2020 tot 30 juni 2020 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het plaatsen van een schutting.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Rooboerskamp ongenummerd in Heerde

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij in de periode van 23 juni 2020 tot 30 juni 2020 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het bouwen van 10 rijwoningen. Kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie B, nummer 2272.

 • Verleende omgevingsvergunning Dorpsstraat 31 in Heerde

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij een omgevingsvergunning heeft verleend voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het tijdelijk plaatsen (3 jaar en 6 maanden) van een unit. Verzonden: 24 juni 2020.

 • Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Kavelweg 4 in Heerde

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij het voornemen heeft tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het veranderen van de werking van de inrichting.

 • Intrekken omgevingsvergunning Zwarteweg 2 in Heerde

  Het college van Heerde maakt bekend: het intrekken van de aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van een onbemand motorbrandstoffen verkooppunt, het plaatsen van reclame en het aanleggen van een inrit. Datum ontvangst aanvraag: 28 mei 2020. Kadastraal bekend gemeente Heerde, sectie H, nummer...

 • Verleende omgevingsvergunning Wezeweg 2a in Heerde

  Het college van Heerde maakt bekend dat zij een omgevingsvergunning heeft verleend voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het bouwen van een woning. Verzonden: 22 juni 2020.

Verfijn zoekopdracht

Acties