Zoekresultaat

1 - 10 van de 22 Resultaten
Onderwerp omgevingsvergunning
Uitgever Schiermonnikoog
 • Aanvraag omgevingsvergunning Noorderstreek 4

  Omgevingsvergunning - Aanvraag omgevingsvergunning Noorderstreek 4 Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen. Project: Realisatie fietsenschuur achter vakantiehuis.

 • Verleende omgevingsvergunning Langestreek 11A-10

  Omgevingsvergunning - Verleende omgevingsvergunning Langestreek 11A-10 Verleende omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen van een bouwwerk. Project: Plaatsen van dakramen.

 • Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning Heereweg 12

  Omgevingsvergunning - Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning Heereweg 12 De beslistermijn voor de aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen van een bouwwerk. is verlengd met maximaal 6 weken. Project: Verbouw van De Herdershut.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Seeduneweg 1

  Omgevingsvergunning - Aanvraag omgevingsvergunning Seeduneweg 1 Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen. Project: Plaatsen kap op bestaand pand.

 • Verleende omgevingsvergunning Noorderstreek 14

  Omgevingsvergunning - Verleende omgevingsvergunning Noorderstreek 14 Verleende omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen van een bouwwerk; - Gebruik gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan. Project: Veranderen en vergroten recreatiewoning (uitbouw).

 • Verleende omgevingsvergunning Jacobspad 2

  Omgevingsvergunning - Verleende omgevingsvergunning Jacobspad 2 Verleende omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen van een bouwwerk; - Gebruik gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan. Project: Herbouwen garage na calamiteit.

 • Verleende omgevingsvergunning Badweg 4

  Omgevingsvergunning - Verleende omgevingsvergunning Badweg 4 Verleende omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen van een bouwwerk; - Gebruik gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan. Project: Verbouwen pand en uitbreiden met bedrijfsgebouw.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Duinpad 10

  Omgevingsvergunning - Aanvraag omgevingsvergunning Duinpad 10 Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen; - Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening. Project: Toevoegen seizoensgebonden woonfunctie in bestaand gebouw bij het zwembad.

 • Verleende omgevingsvergunning Nieuwestreek 1

  Omgevingsvergunning - Verleende omgevingsvergunning Nieuwestreek 1 Verleende omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen van een bouwwerk; - Gebruik gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan. Project: Verbouwen en afwijken bestemmingsplan in het gebruik pand.

 • Ontwerp VVGB Heereweg 12, ter inzage

  Omgevingsvergunning - Ontwerp VVGB Heereweg 12, ter inzage De ontwerp verklaring van geen bedenkingen van de omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Gebruik gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan; ligt ter inzage in het gemeentehuis en is eveneens geplaatst op de...

Verfijn zoekopdracht

Acties