Zoekresultaat

1 - 10 van de 31 Resultaten
Postcode 2492
Uitgever Schiermonnikoog
Sorteren op:
 • Aanvraag omgevingsvergunning Noorderstreek 4

  Omgevingsvergunning - Aanvraag omgevingsvergunning Noorderstreek 4 Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen. Project: Realisatie fietsenschuur achter vakantiehuis.

 • Verleende omgevingsvergunning Langestreek 11A-10

  Omgevingsvergunning - Verleende omgevingsvergunning Langestreek 11A-10 Verleende omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen van een bouwwerk. Project: Plaatsen van dakramen.

 • Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning Heereweg 12

  Omgevingsvergunning - Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning Heereweg 12 De beslistermijn voor de aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen van een bouwwerk. is verlengd met maximaal 6 weken. Project: Verbouw van De Herdershut.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Seeduneweg 1

  Omgevingsvergunning - Aanvraag omgevingsvergunning Seeduneweg 1 Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen. Project: Plaatsen kap op bestaand pand.

 • Verleende omgevingsvergunning Noorderstreek 14

  Omgevingsvergunning - Verleende omgevingsvergunning Noorderstreek 14 Verleende omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen van een bouwwerk; - Gebruik gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan. Project: Veranderen en vergroten recreatiewoning (uitbouw).

 • Verleende omgevingsvergunning Jacobspad 2

  Omgevingsvergunning - Verleende omgevingsvergunning Jacobspad 2 Verleende omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen van een bouwwerk; - Gebruik gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan. Project: Herbouwen garage na calamiteit.

 • Verleende omgevingsvergunning Badweg 4

  Omgevingsvergunning - Verleende omgevingsvergunning Badweg 4 Verleende omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen van een bouwwerk; - Gebruik gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan. Project: Verbouwen pand en uitbreiden met bedrijfsgebouw.

 • Aanvraag omgevingsvergunning Duinpad 10

  Omgevingsvergunning - Aanvraag omgevingsvergunning Duinpad 10 Ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunning voor de activiteit(en): - Bouwen; - Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening. Project: Toevoegen seizoensgebonden woonfunctie in bestaand gebouw bij het zwembad.

 • Beleidsregel van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schiermonnikoog inhoudende de beleidsnota "Gelijke monniken, gelijke kappen, Toezicht- en handhavingsbeleid gemeente Schiermonnikoog 2020-2024"

  Beleidsregel van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Schiermonnikoog inhoudende de beleidsnota "Gelijke monniken, gelijke kappen, Toezicht- en handhavingsbeleid gemeente Schiermonnikoog 2020-2024"

 • Jaarstukken 2019

  Overig - Jaarstukken 2019

Verfijn zoekopdracht

Acties