Zoekresultaat

181 Resultaten
Toon producten van Alblasserdam
 • Alarminstallatie installeren

  U hoeft in de gemeente Alblasserdam geen vergunning of ontheffing aan te vragen voor het plaatsen van een alarminstallatie.

 • Nederlander worden

  U kunt op 2 manieren Nederlander worden: door naturalisatie of door optie. Hier leest u meer over de procedure.

 • Bankrekeningnummers gemeente Alblasserdam

  De gemeente Alblasserdam hanteert het volgende bankrekeningnummer voor betalingen die door burgers verricht worden: Rek.nr 28.50.00.152 t.n.v. Gemeente Alblasserdam BIC code: BNGHNL2G IBAN: NL31BNGH0285000152

 • Duiven laten uitvliegen

  Op basis van de Algemene Plaatselijke Verordening hoeft u in de gemeente Alblasserdam geen toestemming te vragen om duiven uit te laten vliegen. Bijvoorbeeld voor een bruiloft. In andere gemeenten is vaak wel toestemming nodig.

 • Rampen en Crisis

  Binnen de gemeente Alblasserdam kennen we verschillende risico’s. U kunt hierbij denken aan de risico’s op het water, de weg en bij bedrijven. De gemeente neemt zoveel mogelijk maatregelingen om deze eventuele rampen te voorkomen.

 • Persoonsgegevens veranderen

  Sinds 15 mei bent u welkom in het pand aan Cortgene 9a. Door de beperkte ruimte werken wij alleen op afspraak. Betalen is alleen mogelijk met pin.    Zijn uw gegevens in de basisregistratie personen (BRP) niet juist of niet volledig? Dan kunt u de gemeente vragen deze te verbeteren. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om gegevens over uw naam of geboortedatum. Een verhuizing doorgeven valt hier niet onder. Als u uw verhuizing te laat heeft doorgegeven, is dat geen reden om te voldoen aan uw verzoek om uw gegevens te verbeteren. De datum waarop wij uw verhuisbericht ontvangen, is de datum waarop wij u overschrijven naar het nieuwe adres. Dat staat in de wet BRP. Afhandeling: binnen 4 weken ontvangt u via een brief ons besluit Regelen: u vult het formulier in en stuurt dat naar ons op

 • DigiD, aanvragen

  Steeds meer zaken met of via de overheid, regelt u digitaal via internet. U heeft daarvoor DigiD nodig. Regel uw DigiD online.

 • Inschrijven of hervestigen vanuit het buitenland

  Verhuist u naar Nederland of schrijft u zich hier opnieuw in? Lees hier wat u daarvoor moet doen en wat u nodig heeft.

 • Geheimhouding adres en persoonsgegevens

  De gemeente verstrekt gegevens uit de basisadministratie (BRP). U kunt (online) vragen of uw adres en andere gegevens geheim blijven.

 • Paspoort en Identiteitskaart

  Heeft u een nieuw paspoort en identiteitskaart nodig?

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Alblasserdam

Geen verfijning beschikbaar.

Acties