Zoekresultaat

201 Resultaten
Toon producten van Breda
 • Vreemdelingenpaspoort

  Woont u in Nederland, heeft u geen Nederlandse nationaliteit, maar wel een Nederlandse verblijfsvergunning type I of II? Dan kunt u een vreemdelingenpaspoort aanvragen. Maak hiervoor een afspraak met de gemeente.

 • Initiatiefplan

  Uw bouwplan kunt u bij de gemeente laten toetsen voordat u een omgevingsvergunning aanvraagt. U weet dan of het plan past binnen het bestemmingsplan en voldoet aan de eisen van welstand of monumentenzorg. Hiervoor dient u een initiatiefplan in.

 • Collectieve zorgverzekering

  Voor inwoners met een laag inkomen heeft de gemeente een collectieve zorgverzekering bij zorgverzekeraar CZ. Er is keuze tussen 2 pakketten elk bestaand uit een basis - en aanvullend pakket. Aanmelden voor 2019 was mogelijk tot en met 31 december 2018. Tussentijds instromen kan als u in de bijstand komt of een inkomensterugval krijgt.

 • Geheimhouding persoonsgegevens

  Uw persoonsgegevens zijn geregistreerd in de basisregistratie personen (BRP). U kunt de gemeente verzoeken deze gegevens geheim te houden. Dit is gratis.

 • Buitenlandse documenten registreren

  Een levensgebeurtenis die in het buitenland heeft plaatsgevonden zoals geboorte, huwelijk, overlijden, echtscheiding, erkenning, adoptie of naamswijziging moet in de basisregistratie personen (BRP) opgenomen worden. U levert de buitenlandse documenten (brondocumenten) bij terugkomst in bij de gemeente waar u woont.

 • Geboorteaangifte

  De aangifte van een geboorte van een kind doet u in de gemeente waar het kind geboren is. U maakt hiervoor een afspraak. Aangifte van een geboorte wordt gedaan door de vader of moeder van het kind of door iemand anders die bij de geboorte van het kind aanwezig is geweest.

 • Bestemmingsplan

  In een bestemmingsplan staat wat er in een gemeente met de ruimte mag gebeuren. Wat er in een bepaald gebied mag worden gebouwd of verbouwd en hoe de grond en de gebouwen mogen worden gebruikt.

 • Omgevingsvergunning

  Wilt u bouwen of verbouwen? Slopen? Wilt u een boom kappen of iets anders aan uw omgeving veranderen? In veel gevallen heeft u een omgevingsvergunning nodig. Een omgevingsvergunning vraagt u aan in het Omgevingsloket van de Rijksoverheid.

 • Bijstand voor zelfstandigen

  U woont in Breda, bent ondernemer of ZZP-er en heeft tijdelijk extra geld nodig om uw bedrijf te runnen of uw gezin te onderhouden. Misschien kan de gemeente u helpen met bijstand of krediet.

 • Abonnement Overnachting Fietsenstalling

  Met een Abonnement Overnachting Fietsenstalling stalt u uw (brom)fiets 24/7 in de gemeentelijke fietsenstallingen. De fietsenstalling in- of uitrijden met uw (brom)fiets kan alleen tijdens openingsuren.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Breda

Geen verfijning beschikbaar.

Acties