Zoekresultaat

73 Resultaten
Toon producten van Drimmelen
 • Identiteitskaart

  Een ID-kaart vraagt u persoonlijk aan op het gemeentehuis. Na ongeveer een week kunt u uw nieuwe ID-kaart zelf afhalen. Een ID-kaart voor volwassenen is 10 jaar geldig. Voor jongeren tot 18 jaar is een ID-kaart 5 jaar geldig.

 • Toegankelijkheidssubsidie 'Kom binnen'

  Heeft u plannen om de toegankelijkheid van uw gebouw vergroten? Clubs en verenigingen kunnen een aanvraag indienen voor een financiƫle ondersteuning bij het toegankelijker maken van hun activiteiten. Zo kunnen ook mensen met een beperking meedoen.

 • Verhuizing doorgeven

  Verhuist u naar een (ander) adres in de gemeente Drimmelen? Geef uw verhuizing op tijd door, uiterlijk 5 dagen na uw verhuisdatum of maximaal 4 weken ervoor.

 • Afvalinzameling

  Huisvuil wordt aan huis opgehaald. Op de afvalkalender kunt u zien welk afval wanneer wordt ingezameld. Berichtgeving over afvalinzameling vindt u ook in 't Carillon en www.facebook.com/drimmelengemeente en de afvalkalender in de gemeentegids.

 • Stimuleringssubsidie vrijwilligersorganisaties

  De gemeente Drimmelen kent een groot aantal vrijwilligersorganisaties in haar dorpen. Jaarlijks worden deze ondersteund met een stimuleringssubsidie.

 • Markt- en standplaatsvergunning

  Als u een standplaats wilt innemen dan hebt u hiervoor een vergunning nodig. Het aanvraagformulier voor een standplaatsvergunning vindt u onder de voorwaarden.

 • Reclame bij evenementen

  Wilt u reclame maken voor uw evenement? Meld dit dan bij de gemeente. Het meldingsformulier vindt u bij de voorwaarden.

 • Bingo, loterij of kansspel organiseren

  Voor een loterij of kansspel hebt u soms een vergunning nodig. Hier leest u wat de voorwaarden zijn.

 • Afvaltarieven 2019

  Het tarief voor het ledigen van de mini-containers bestaat uit twee delen. U betaald een vast tarief dat voor ieder huishouden hetzelfde is. Daarnaast betaalt u voor elke keer dat u uw minicontainer/emmer aanbiedt voor lediging. De hoogte van dit laatste bedrag heeft u dus enigszins zelf in de hand. Goed scheiden van afval loont!

 • Mantelzorg

  Bent u hulpbehoevend en ontvangt u hulp van een familielid, buurvrouw, vriend of iemand anders in uw directe omgeving? Doen zij dit langere tijd en onbetaald? Dan kunt u voor uw mantelzorger een blijk van waardering aanvragen. Zorgvragers kunnen een blijk van waardering aanvragen voor hun mantelzorgers bij de gemeente Drimmelen via het Steunpunt Mantelzorg.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Drimmelen

Geen verfijning beschikbaar.

Acties