Zoekresultaat

138 Resultaten
Toon producten van Duiven
 • Gehandicaptenparkeerkaart

  Bent u gehandicapt en kunt u daardoor moelijk lopen? U kunt bij de gemeente een Europese gehandicaptenparkeerkaart aanvragen, als bestuurder maar ook als passagier.

 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U maakt daarvoor eerst online een afspraak. Vraagt u een paspoort aan voor een kind jonger dan 18 jaar? Neem dan een ingevuld toestemmingsformulier mee. Beide ouders moeten een handtekening zetten en bij de aanvraag is een geldig identiteitsbewijs van beide ouders onmisbaar. Het kind moet persoonlijk aanwezig zijn bij de aanvraag en het afhalen.

 • Parkeren in Duiven

  In het centrum van Duiven geldt een blauwe parkeerzone. De straten 't Weike, 't Buske en de Van Schaikstraat zijn een zone voor vergunninghouders. Hier mag alleen worden geparkeerd met een geldige parkeervergunning. Verder gelden in de gemeente Duiven de normale parkeerregels.

 • Trouwen en geregistreerd partnerschap

  De dag waarop u elkaar het jawoord geeft, is de mooiste dag van uw leven. Of u nu trouwt of uw partnerschap laat registreren. In Duiven kunt u de dag vieren op diverse locaties in de gemeente en op elke dag van de week. En met de trouwambtenaar die u wilt.

 • Hondenbelasting

  Heeft u 1 of meer honden, dan betaalt u hondenbelasting. Gebruik het formulier Hond aan- of aanmelden om kenbaar te maken dat u een hond hebt. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig. U betaalt de hondenbelasting via de gecombineerde belastingaanslag, die de gemeente u toestuurt.

 • Uw aanslag gemeentelijke belastingen

  Wilt u weten hoe de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfsgebouw tot stand is gekomen? U kunt het WOZ taxatieverslag online inzien. U vindt dan ook uw belastingaanslag en de toelichting daarop.

 • Aangifte van geboorte

  Binnen 3 werkdagen geeft u de geboorte aan bij de gemeente. Maak daarvoor eerst online een afspraak.

 • Erkennen van een kind

  Als u niet getrouwd bent en u geen geregistreerd partnerschap heeft, dan heeft uw kind bij de geboorte wettelijk gezien alleen een moeder. Wilt u de wettelijke vader of duomoeder zijn? Dan moet u het kind erkennen. U hoeft niet de biologische vader te zijn. U regelt erkenning van een kind in het gemeentehuis. Daarvoor maakt u online een afspraak.

 • Grafrechten

  Grafrechten geven recht op een plaats en/of zeggenschap over een graf voor een bepaalde, vaste termijn.

 • Vrijwilligerswerk

  Er zijn in Duiven veel mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen of een beroep te doen op een vrijwilliger. Via de organisatie waarbij u vrijwilligerswerk doet bent u collectief verzekerd.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Duiven

Geen verfijning beschikbaar.

Acties