Zoekresultaat

137 Resultaten
Toon producten van Gorinchem
 • Rijbewijs

  Een rijbewijs vraagt u persoonlijk aan. Daarvoor maakt u een afspraak. U betaalt de kosten bij de aanvraag. Het nieuwe document is na 5 werkdagen klaar. U moet het rijbewijs persoonlijk afhalen binnen 3 maanden na de aanvraag afhalen. Een rijbewijs is meestal 10 jaar geldig.

 • Paspoort

  U vraagt een paspoort persoonlijk aan bij de gemeente. Daarvoor maakt u een afspraak. Na een week kunt u uw paspoort afhalen.

 • Briefadres wijzigen

  Heeft u geen woonadres? Bijvoorbeeld omdat u in een zorginstelling of gevangenis verblijft? Dan kunt u zich inschrijven op een briefadres. Dit kan geen postbus zijn.

 • Automatische incasso

  U kunt uw aanslagen gemeentelijke belastingen via automatische incasso in elf gelijke maandelijkse termijnen betalen. Als u geen DigiD heeft kunt u het machtigingsformulier downloaden en opsturen naar de gemeente.

 • Afschrift burgerlijke stand

  De gemeente legt belangrijke gebeurtenissen in uw leven vast in een officieel document, een akte. Elke akte blijft in de gemeente waar de gebeurtenis heeft plaatsgevonden. U kunt van de volgende akten een kopie (ook wel: afschrift) bestellen: geboorteakte, huwelijksakte, akte van geregistreerd partnerschap en overlijdensakte.

 • Bewijs van Nederlanderschap

  Wilt u voor een bepaald beroep in aanmerking komen? Dan hebt u soms een bewijs van Nederlanderschap nodig. Dit is een verklaring van de gemeente dat u de Nederlandse nationaliteit hebt. Staat u bij ons ingeschreven? Vraag dit bewijs dan bij ons aan.

 • Bewijs van in leven zijn

  Een bewijs van in leven zijn (attestatie de vita) is een schriftelijke verklaring dat u in leven bent. Pensioenfondsen of andere uitkerende instanties kunnen daar om vragen. Staat u in Gorinchem ingeschreven? Vraag dit bewijs dan persoonlijk aan de balie bij ons aan.

 • Wmo vertrouwenspersoon

  Ine van Doornmalen is de vertrouwenspersoon Wmo voor de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Zij is er om inwoners te helpen als ze binnen de Wmo ergens tegenaan lopen.

 • Uittreksel basisregistratie personen (BRP)

  Soms hebt u een uittreksel uit de basisregistratie personen (BRP) nodig. Dit is een verklaring van de gemeente dat u in Gorinchem woont. Op het standaard uittreksel staat uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum.

 • Groen in de stad (adoptiegroen)

  Wilt u zelf meer groen in uw straat planten, plantenbakken plaatsen of een gedeelte van een openbaar plantsoen of groenstrook gaan onderhouden? Dat kan! Een groene stad is goed voor ons allemaal. Gaat u samen met uw buurtbewoners aan de slag? Meld dit dan wel even. Er zijn enkele voorwaarden waaraan u moet voldoen.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Gorinchem

Geen verfijning beschikbaar.

Acties