Resultaten

1 - 10 van de 326 Resultaten
Toon producten van Maastricht
 • Huwelijkspakket 2

  Gefeliciteerd! U hebt besloten om te gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan. In Maastricht bieden we veel mogelijkheden, uitgewerkt in 4 huwelijkspakketten. Huwelijkspakket 1 (gratis) Huwelijkspakket 2 Huwelijkspakket 3 Huwelijkspakket 4 Huwelijkspakket 2  Pakket 2 is een basis huwelijkspakket. De huwelijksceremonie is kort (20 minuten) en kan niet worden uitgebreid. U kunt bij dit huwelijkspakket

 • (Her)vestiging vanuit het buitenland

  Als u in het buitenland woont en terug wil verhuizen naar Nederland, schrijft u zich in bij de gemeente waar u gaat wonen. Het betreft een hervestiging wanneer u al eerder in Nederland heeft gewoond of als u naar het buitenland bent verhuisd na oktober 1994.

 • Aangifte overlijden

  Is een naaste overleden, dan komt er veel op je af. Een begrafenisondernemer of uitvaartverzorger weet wat er allemaal geregeld moet worden. Hij of zij verzorgt meestal ook de overlijdensaangifte. Maar u kunt dit ook zelf regelen. U moet hiervoor een afspraak maken bij het GemeenteLoket.

 • Aansprakelijkstelling gemeente

  Als u schade heeft geleden door de gemeente, kunt u de gemeente hiervoor aansprakelijk stellen. Dit betekent dat de gemeente het ongeluk of de beschadiging had kunnen voorkomen.

 • Achternaam, wijziging

  Wanneer u uw achternaam wilt wijzigen, kunt u dit aanvragen bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Gebruik hiervoor het speciale aanvraagformulier.Is uw aanvraag goedgekeurd? Dan wordt uw nieuwe naam opgenomen in de basisregistratie personen (BRP).

 • Actief zijn en meedoen, hulpvraag

  Kunt u niet meer zelfstandig het huis uit of bent u eenzaam en maakt u moeilijk nieuwe vrienden, dan kunt u een gesprek vragen met een medewerker van team Wmo. Hij/zij kijkt samen met u wat u zelf kunt doen of waar mensen uit u omgeving u mee kunnen helpen. Als uit het gesprek naar voren komt dat u hulp nodig heeft die aansluiten bij uw omstandigheden, bijvoorbeeld een scootmobiel dan kan de medewerker u helpen met een maatwerkvoorziening.

 • Adoptie, buitenlandse kinderen

  De meeste adoptiekinderen komen uit het buitenland. U kunt alleen of als paar een kind uit het buitenland adopteren.

 • Adoptie, Nederlandse kinderen

  Als u een kind adopteert, ontstaat er een wettelijke familieband tussen u (en eventueel uw partner) en het kind. Deze nieuwe familieband verbreekt de familieband tussen het kind en de biologische ouders. Bij adoptie van Nederlandse kinderen gaat het in de meeste gevallen om stiefouderadoptie.

 • Adresonderzoek

  Bij de gemeente staat iedereen ingeschreven op een adres. Dat kan een woon- of briefadres zijn. Als u twijfelt of adresgegevens wel kloppen, moet de gemeente een administratief onderzoek starten.

 • Afval doorzoeken

  Het is niet mogelijk een vergunning te krijgen voor het doorzoeken van huishoudelijk afval.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.