Zoekresultaat

340 Resultaten
Toon producten van Midden-Drenthe
 • Paspoort en identiteitskaart

  Paspoort en identiteitskaart

 • Verhuizen

  Als u gaat verhuizen in of naar de gemeente , dan moet u dit via een aangifteformulier aan de gemeente doorgeven. Deze aangifte mag binnen vier weken vóór de verhuizing en moet uiterlijk op de vijfde dag na de verhuizing worden gedaan. Nadat uw verhuizing verwerkt is ontvangt u een schriftelijke bevestiging op uw nieuwe adres.

 • Winterweer

  De gemeente Midden-Drenthe is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud voor ruim 800 kilometer wegen binnen en buiten de bebouwde kom. Eén van de belangrijkste taken gedurende de winterperiode is het toegankelijk maken en houden van de wegen bij gladheid. Uitgangspunt voor ons is veiligheid. We proberen dit zo goed mogelijk te doen met de middelen die we daarvoor hebben. In het gladheidsbestrijdingsplan van de gemeente Midden-Drenthe 2018-2019 staat het beleid voor de gladheidsbestrijding.

 • Contact

  Het gemeentehuis in Beilen is geopend op: Maandag 8.30 - 16.30 uur Dinsdag 8.30 - 14.30 uur Woensdag 8.30 - 16.30 uur Donderdag 8.30 - 20.00 uur Vrijdag 8.30 - 16.30 uur   De locatie Smilde is geopend op: Maandag 8.30 - 12.00 uur   Aangepaste openingstijden   Rond de feestdagen zijn het gemeentehuis in Beilen en de locatie Smilde gesloten op:   Gemeentehuis Beilen Maandag 24 december Dinsdag 25 december (Eerste kerstdag) Woensdag 26 december (Tweede kerstdag) Maandag 31 december Dinsdag 1 januari 2019 (Nieuwjaarsdag)   Maandag 7 januari is het gemeentehuis vanaf 10.00 uur geopend.   Locatie Smilde is gesloten op: Maandag 24 december Maandag 31 december     Bezoekadressen: Raadhuisplein 1, 9411 NB in Beilen Hoofdweg 24, 9422 AG in Smilde Postadres: Postbus 24, 9410 AA in Beilen Algemeen telefoonnummer: (0593) 53 92 22 Spoedeisende storingen kunt u buiten kantooruren melden via telefoonnummer (06) 55 87 39 09  W hatsapp via: (06) 52 56 75 73 Wij zijn via Whatsapp op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 16.30, dinsdagen van 8.30 tot 12.00. Gegevens delen voor Whatsapp-Facebook is bij ons uitgeschakeld, maar stuur géén vertrouwelijke informatie via Whatsapp, zoals uw BSN nummer. E-mail via: gemeente@middendrenthe.nl App gemeente Midden-Drenthe Download de gemeente Midden-Drenthe app voor afvalwijzer en omgevingsvergunningen. Ook kunt u meldingen doen via deze app.  De iOS versie is te downloaden in de App store, de Android versie via Google Play. U kunt hem downloaden door te zoeken op: gemeente Midden-Drenthe. Contactformulier U kunt ook contact met ons opnemen middels onderstaand digitaal contactformulier  

 • Begraven en cremeren

  Als een naaste overlijdt, kunt u hem of haar laten begraven op een gemeentelijke begraafplaats. Ook kunt u kiezen voor een crematie, waarna de urn op de begraafplaats kan worden bijgezet of de as kan worden verstrooid.   Natuurbegraafplaats witteveen In de gemeente Midden-Drenthe is het ook mogelijk om een plekje te vinden op een natuurbegraafplaats. Meer informatie hierover vindt u via onderstaande link.

 • Bijstand

  Kunt u zelf niet meer in uw eigen levensonderhoud voorzien, dan heeft u misschien recht op een bijstandsuitkering. Deze krijgt u dan van de gemeente. Als u recht heeft op een uitkering dan kan de gemeente u ondersteunen bij het zoeken naar werk, zodat u niet meer afhankelijk bent van een uitkering.   Als u op onderstaande link klikt, krijgt u meer informatie over een bijstandsuitkering door middel van een filmpje.

 • WOZ

  Uw huis of bedrijf wordt jaarlijks getaxeerd. Net als alle andere huizen en bedrijven in Nederland. De gemeente is wettelijk verplicht om periodiek de waarde van onroerende zaken te bepalen. Dit is vastgelegd in de Wet waardering onroerende zaken (Wet WOZ). Via het WOZ-portaal is het mogelijk om uw aanslag digitaal op te vragen en uw taxatierverslag digitaal in te zien.

 • Bestemmingsplan

  In Nederland leven we met elkaar op een relatief klein grondgebied. Daarom zijn er afspraken nodig tussen overheid en burgers over hoe we met de ruimte omgaan. De afspraken over het gebruik van de ruimte zijn vastgelegd in bestemmingsplannen.

 • Meldpunt overlast

  De gemeente heeft een Meldpunt Overlast, waar u terecht kunt met klachten op het gebied van veiligheid en openbare orde. Voorbeelden hiervan zijn: groepen jongeren die ieder weekeinde op straat staan met scooters, auto's en gettoblasters en bedreigend overkomen op voorbijgangers; inwoners die vermoeden of weten dat er huiselijk geweld plaatsvindt in hun buurt; inwoners die zichzelf of hun woning verwaarlozen.   U kunt via onderstaande link een melding doen van overlast.   Acute overlast of hulp nodig Wanneer u direct hulp nodig hebt of acute overlast ondervindt, kunt u natuurlijk het telefoonnummer van de politie (0900) 88 44 of het alarmnummer 112 bellen.

 • Meldpunt discriminatie

  Discriminatie is schadelijk: geen mens kan er tegen om buitengesloten of onrechtvaardig behandeld te worden. Mogen zijn wie je bent, is een belangrijk fundament van de democratie. Discriminatie is verboden, dat staat in Artikel 1 van de grondwet, het Wetboek van Strafrecht en het Burgerlijk Wetboek. Alle gemeenten hebben daarom een onafhankelijk meldpunt waar discriminatie gemeld kan worden. In Drenthe is dit het Meldpunt Discriminatie Drenthe (MDD).

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Midden-Drenthe

Geen verfijning beschikbaar.

Acties