Zoekresultaat

153 Resultaten
Toon producten van Papendrecht
 • Bedrijfsafval inzameling

  Hoe kan ik mijn bedrijfsafval laten inzamelen? U kunt een contract afsluiten met HVC.

 • Aanslag gemeentelijke belastingen / WOZ-beschikking

  U ontvangt de gemeentelijke belastingen die voor u gelden en de WOZ-beschikking(en) zoveel mogelijk op 1 aanslagbiljet. U ontvangt de aanslag (meestal) voor 1 maart.AanslagDe hoogte van uw aanslag hangt onder andere af: of u eigenaar of alleen gebruiker van de woning bent de waarde van de woning U mag de aanslag in 10 termijnen betalen.MijnOverheidAls u uw aanslag 2018 via MijnOverheid heeft ontvangen dan kunt u de bijlagen downloaden: Toelichting aanslag gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking 2018 Wethoudersbrief bij aanslag 2018 BelastingdossierWanneer de aanslag op uw naam staat, kunt u deze direct bekijken in 'Uw belastingdossier'. Ook kunt u hier het taxatieverslag inzien, downloaden en/of printen. Hiervoor heeft u DigiD nodig.

 • Ophaalservice HVC

  Afvalinzamelaar HVC is verantwoordelijk voor een zorgvuldige inzameling van alle huishoudelijke afvalstoffen binnen de gemeente Papendrecht. U kunt een afspraak maken met de Ophaalservice van HVC, wanneer u een grote partij afval heeft. HVC kan maximaal 50 adressen per week afhandelen, dus vol=vol. Als de week vol is dan wordt u ingepland in de week daarop.

 • Kledinginzameling

  In Papendrecht wordt op 3 manieren gebruikte kleding ingezameld. Jaarlijks krijgen 2 bedrijven één vergunning om in april en september kleding in te mogen zamelen. Daarnaast kunt u op nog twee manieren gebruikte kleding afgeven. In de kledingcontainers van RheShare en bij het kringloopbedrijf Opnieuw & Co.

 • Afvalwater, lozing

  Hoe vraag ik vergunning voor het lozen van afvalwater aan? U vraag de vergunning aan bij: Het Waterschap Rivierenland (BSR), postbus 599, 4000 AN Tiel

 • IBAN Gemeente Papendrecht

  De gemeente Papendrecht hanteert het volgende IBAN nummer (oud rekeningnummer) voor betalingen die door burgers verricht worden: IBAN: NL13 BNGH 0285 0068 78 t.n.v. Gemeente Papendrecht BIC code: BNGHNL2G.

 • Brandveilig gebruik gebouwen

  Voor sommige gebouwen heeft u een omgevingsvergunning voor brandveilig gebruik nodig. En soms moet u bij de gemeente een melding doen voor brandveilig gebruik (gebruiksmelding).

 • Aanmaning of dwangbevel gemeentelijke belastingen

  U ontvangt een aanmaning als u de aanslag gemeentelijke belastingen niet op tijd betaalt. Als u ook de aanmaning niet betaalt, ontvangt u een dwangbevel.

 • Gehandicapten parkeerkaart aanvragen

  Wanneer kom ik in aanmerking voor een gehandicaptenparkeerkaart?Wanneer uit een medische keuring blijkt dat u blijvend invalide bent.

 • Gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats, wijzigen kenteken

  Hoe vraag ik een wijziging van het kentekenbord van mijn gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats aan?U kunt bij de balie van de Afd.Publiekszaken terecht.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Papendrecht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties