Zoekresultaat

260 Resultaten
Toon producten van Roerdalen
 • Adoptie

  Bij adoptie neemt u de opvoeding en de dagelijkse zorg voor uw adoptiekind over van de biologische ouders. Het kind wordt dan ook officieel familie van u. Er bestaat een onderscheid tussen sterke en zwakke adopties. Bij een sterke adoptie zijn de wettelijke familiebanden tussen het kind en de biologische ouders geheel verbroken en ontstaat een nieuwe wettelijke familieband tussen het kind en de adoptieouders. Bij een zwakke adoptie zijn de wettelijke familiebanden tussen het kind en de biologische ouders nog niet verbroken. Meer informatie over adoptie vindt u op Rechtspraak.nl.

 • Afgezet gebied binnengaan

  Het is verboden een gebied binnen te gaan dat door de gemeente is afgezet. Als u dit toch wilt doen, vraagt u hiervoor een ontheffing aan.

 • Afval doorzoeken

  Dit product wordt in de gemeente Roerdalen niet aangeboden.

 • Milieustraat

  Het milieupark ligt op het terrein van de regionale stortplaats in Montfort, Maasbrachterweg 3, 6065 NN Montfort, telefoon (088) 5502659 Openingstijden milieupark Maandag tot en met donderdag: 12.30 tot 16.30 uur Vrijdag: 12.30 tot 18.00 uur Zaterdag: 09.00 tot 13.00 uur Zondag: Gesloten Het milieupark is gesloten op: Carnaval: 12 en 13 februari 2018 Pasen: 2 april 2018 Koningsdag: 27 april 2018 Hemelvaart: 10 mei 2018 Pinksteren: 21 mei 2018 Kerstmis: 25 en 26 december 2018 Aangepaste openingstijden van het milieupark zijn: Sinterklaas / 5 december 2018 tot 16.00 uur Kerstperiode 24 december 2018 van 13.00 tot 16.00 uur. Oudejaarsdag 31 december 2018 van 13.00 tot 16.00 uur  Afval Volledige informatie over afval, vindt u op Mijn Afvalwijzer.

 • Afvalstoffenheffing

  De heffing en invordering van gemeentelijke belastingen wordt sinds belastingjaar 2013 uitgevoerd door de Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen (BsGW) te Roermond. Voor al uw vragen over heffing en invordering van gemeentelijke belastingen verwijzen wij u naar de website van de BsGW.

 • Afvalwater lozen

  Wilt u met uw bedrijf afvalwater lozen op het gemeentelijk rioleringsstelsel? Dan wil de gemeente dat van u weten. Bepaalde lozingen hoeft u alleen te melden. Voor andere lozingen vraagt u een vergunning aan bij de gemeente.Via de Activiteitenbesluit Internet Module (AIM) kunt u zien of u een vergunning moet aanvragen of een melding moet doen.

 • Alarmsysteem installeren

  Dit product wordt in de gemeente Roerdalen niet aangeboden.

 • Alcohol schenken tijdens evenement

  Als u tijdens een evenement alcohol wilt schenken en verkopen, hebt u een ontheffing nodig van de gemeente. Meer informatie voor bedrijven: drank- en horecavergunning.

 • Drank- en horecavergunning

  U hebt een drank- en horecavergunning nodig als u alcoholische drank verkoopt, bijvoorbeeld: horecabedrijf (café of restaurant) sportkantine, verenigingslokaal of bedrijfsrestaurant cafetaria en snackbar U hebt een drank en horecavergunning nodig als u sterk alcoholische drank verkoopt via een slijterij. U vraagt de vergunning aan bij de gemeente. U hebt geen drank- en horecavergunning nodig als u alleen licht alcoholische drank verkoopt zoals bier of wijn, bijvoorbeeld: levensmiddelenbedrijven supermarkten Wilt u alcohol schenken tijdens een evenement? Dan moet u een ontheffing aanvragen.

 • Antenne of schotelantenne plaatsen

  Als u een antenne of schotelantenne wilt plaatsen, hebt u in sommige gevallen een omgevingsvergunning nodig van de gemeente. Check via Omgevingsloket online of dit voor u geldt.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Roerdalen

Geen verfijning beschikbaar.

Acties