Zoekresultaat

119 Resultaten
Toon producten van Tiel
 • Parkeervergunning binnenstad, bewoners

  Woont u in de binnenstad en heeft u een eigen auto, bedrijfswagen of leaseauto? Dan kunt u een parkeervergunning aanvragen. U moet dan wel ingeschreven staan in de Basisregistratie personen (BRP) op het betreffende adres in de binnenstad. De binnenstad is het gebied binnen de stadsgrachten van Tiel. Let op: heeft u een ontheffing om voor uw eigen uitrit te parkeren? Dan komt u niet in aanmerking voor een parkeervergunning met het kenteken dat op de ontheffing staat.

 • Leegstandsvergunning

  De Leegstandwet biedt de mogelijkheid om uw te koop staande woning tijdelijk te verhuren, zonder dat de huurbeschermingsbepalingen uit het Burgerlijk Wetboek van toepassing zijn.

 • Peuteropvang, bijzondere bijstand

  Is uw kind tussen de 2,5 en 4 jaar? Dan mag uw kind twee keer per week een ochtend of middag naar de peuteropvang. Op de peuteropvang kan uw peuter spelen met leeftijdsgenootjes.Ouders met een laag inkomen, kunnen bijzondere bijstand aanvragen voor de eigen bijdrage van de peuteropvang.

 • Parkeervergunning binnenstad, bedrijven

  Werkt u in de binnenstad of heeft u uw bedrijf in de binnenstad? Dan kunt u een parkeervergunning (bedrijfsvergunning) aanvragen voor verschillende locaties.

 • Voetveer

  Met het voetveer 'Pomona' kunt u de overtocht van Tiel naar Wamel maken en vice versa. U vindt het voetveer aan de Waalkade, adres gegevens nabij Veerweg 2, 4001 NJ in Tiel. Komt u met de auto dan kunt u deze (betaald) parkeren op de Waalkade.

 • Onroerendezaakbelasting

  Onroerendezaakbelasting (OZB) is een belasting die huiseigenaren jaarlijks aan de gemeente betalen. Deze belasting is net als andere gemeentelijke belastingverordeningen en de Wet waardering onroerende zaken (WOZ) overgedragen aan de Belastingsamenwerking Rivierenland (BSR), die voor de uitvoering zorg draagt.

 • Parkeervergunning schil (buiten de stadsgrachten)

  Bewoners en werknemers in de schil, het gebied buiten de stadsgrachten, kunnen onder voorwaarden een parkeervergunning aanvragen.

 • Bingo organiseren

  Voor het organiseren van een kansspel (bingo) moet u een melding doen. Het belangrijkste kenmerk van een kansspel is dat de deelnemer geen doorslaggevende invloed heeft op de uitslag. 

 • Openbare oplaadpalen elektrisch rijden

  Afgelopen jaren hadden gebruikers van elektrische auto’s de mogelijkheid om in de directe omgeving van de woning hun auto te kunnen opladen. Dit gebeurde met een oplaadpaal, die de stroom kreeg van hun eigen stroomaansluiting.

 • Restgroen, openbaar groen kopen of huren

  Restgroen is openbaar groen dat de gemeente wil verkopen of verhuren. Zo'n groenstrook kan aan uw perceel grenzen.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Tiel

Geen verfijning beschikbaar.

Acties