Resultaten

1 - 10 van de 248 Resultaten
Toon producten van Utrechtse Heuvelrug
 • Lichtmastreclame

  In onze gemeente zijn tracés aangewezen waarop het mogelijk is om reclame te maken via lichtmastreclame. Deze reclame wordt aan de bestaande lantaarnpalen bevestigd. De C&W Groep exploiteert de lichtmastreclame en kan u informeren. Het bord blijft eigendom van C&W Groep en zij zorgen voor het technisch onderhoud en het schoonmaken van het bord.Interesse in het afnemen van lichtreclame? Neem dan contact op met C&W Groep.

 • Reclame plaatsen

  U mag niet zomaar reclame plaatsen op of aan een gebouw. De reclame mag, bijvoorbeeld, het verkeer niet in gevaar brengen. Wilt u een reclamebord plaatsen aan een pand, dan vraagt u een omgevingsvergunning aan bij de gemeente.Het gaat om reclame die u op of aan een gebouw plaatst. Denk hierbij aan uithangborden, spandoeken en teksten of afbeeldingen op muren.

 • Elektrisch autorijden, vooraankondiging laadpaal

  De gemeente Utrechtse Heuvelrug wil het gebruik van elektrische en hybride auto's mogelijk maken en stimuleren. Wij zien in de gemeente een toename van het gebruik van elektrisch en hybride rijdende auto's. Er zijn daarom steeds meer inwoners die behoefte hebben aan een laadpaal in de buurt.

 • Bouw- en sloopafval

  Bouw- en sloopafval is al het afval wat vrijkomt bij een bouw- of sloopproject van huis of tuin. Dit afval haalt de gemeente niet op en wordt niet op de milieustraat geaccepteerd. Tuinhout is ook bouw- of sloopafval.Waar kan ik bouw- en sloopafval wel brengen?Bij de volgende bedrijven kunt u uw bouw- en sloopafval wel brengen. Van Brenen, Velperengh 6, 3941 BZ in Doorn Wolfswinkel, Haarweg 19, 3953 BG in Maarsbergen Schuilenburg, Keldermanspad, ter hoogte van Rijnstraat 45, 3911 LE in Rhenen.Wat is schoon puin?Schoon puin mag u tot maximaal 0.5 m³ inleveren bij de milieustraat. Met schoon puin bedoelen wij steenachtige materialen, zoals baksteen, dakpannen, tegels, keramiek, betonresten en kalkzandsteen. Let op: gips en gasbeton worden niet geaccepteerd.

 • Ligplaats

  Een ligplaats is een waterperceel met aangrenzende grond waar een woonboot mag aanmeren. Een ligplaats is dus niet zomaar een stukje vrije oever. De gemeente bepaalt de plekken van de ligplaatsen in het openbare water.Als u met een woonboot of ander vaartuig een ligplaats wilt innemen, dan vraagt u aan de gemeente of u een ligplaats mag gebruiken. Het kan zijn dat u hiervoor een vergunning moet aanvragen.

 • Verzoek om handhaving

  Als u denkt u dat iemand de regels overtreedt dan kunt u de gemeente vragen om daar iets aan te doen. U doet dan een verzoek om handhaving.

 • Afval

  Alle informatie over afvalinzameling toegesneden op uw adres kunt u vinden op www.mijnafvalwijzerl.nl. Met uw postcode en huisnummer komt u op uw persoonlijke afvalkalender. U kunt deze informatie ook gratis als app installeren op uw smartphone of tablet. Bij de App Store of Play Store is deze app te vinden als AfvalWijzer.

 • Geheimhouden persoonsgegevens

  De gemeente houdt uw persoonsgegevens bij in de Basisregistratie Personen (BRP). Verschillende organisaties kunnen uw persoonsgegevens uit de BRP ontvangen. Welke organisaties dit zijn, hangt deels af van uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld of u kinderen hebt of een rijbewijs. Bekijk welke organisaties uw persoonsgegevens kunnen krijgen op de website van de Rijksoverheid.Als u niet wilt dat bepaalde organisaties uw persoonsgegevens krijgen, kunt u de gemeente om geheimhouding vragen. U kunt dit ook aanvragen voor uw kinderen tot 16 jaar.Bent u jonger dan 16 jaar dan kunt u niet zelfstandig een verzoek tot geheimhouding van de persoonsgegevens indienen. Dat moet dan uw wettelijk vertegenwoordiger voor u doen.

 • Zwerfafval

  De gemeente Utrechtse Heuvelrug verzorgt en coördineert de plaatsing en het legen van de openbare afvalbakken. Ook straatvegen en periodiek zwerfafval opruimen zijn taken die bij het beheer van de openbare ruimte horen. Maar natuurlijk is iedereen verantwoordelijk voor het schoon houden van de leefomgeving! Ergernis en nadelige effecten voor dier en milieu zijn niet nodig als we er sámen wat aan doen.Onder de noemer ‘Buiten Gewoon Heuvelrug Schoon’ werken inwoners, bedrijven, scholen, verenigingen en andere organisaties samen met de gemeente aan het tegengaan van zwerfafval.Lees meer op de speciale website over zwerfafval.

 • Vaccinaties

  Veel infectieziekten komen nog maar zelden voor in Nederland. Toch is vaccineren verstandig. Het gaat om zeer besmettelijke ziekten die, als je niet bent ingeënt, bij jonge kinderen of later voor bij volwassenen ernstige gevolgen kunnen hebben. Lees meer over infectieziekten: https://rijksvaccinatieprogramma.nl/infectieziekten Meer informatie over vaccinaties: https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties