Zoekresultaat

110 Resultaten
Toon producten van Westervoort
 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U maakt daarvoor eerst online een afspraak. Vraagt u een paspoort aan voor een kind jonger dan 18 jaar? Neem dan een ingevuld toestemmingsformulier mee. Beide ouders moeten een handtekening zetten en bij de aanvraag is een geldige identiteitsbewijs van beide ouders onmisbaar. Het kind moet persoonlijk aanwezig zijn bij de aanvraag en het afhalen.

 • Verklaring omtrent gedrag

  U heeft een VOG bijvoorbeeld nodig als u gaat werken in de kinderopvang of het onderwijs, of als u een wapenvergunning aanvraagt. Vraagt uw aanstaande werkgever of een instantie om een verklaring omtrent het gedrag (VOG)? Die kunt u aanvragen via de gemeente. Gebruik het aanvraagformulier, vul het volledig in en lever het in op het gemeentehuis. Daarvoor maakt u online een afspraak.

 • Parkeerontheffing blauwe zone

  Woont u in een bewonersgebied met blauwe zone of heeft u er een bedrijf? Dan kunt u voor de blauwe zone een parkeerontheffing aanvragen.

 • Hondenbelasting

  Heeft u een of meer honden, dan betaalt u hondenbelasting. U krijgt een keer per jaar een aanslag hondenbelasting van de gemeente. Heeft u een nieuwe hond? Of heeft u juist geen hond meer. Vergeet de hond dan niet aan- of af te melden:

 • Aangifte van geboorte

  Binnen 3 werkdagen geeft u de geboorte aan bij de gemeente waar het kind geboren is. Iemand die bij de geboorte aanwezig is geweest doet aangifte. Daarvoor maakt u online een afspraak:

 • Gehandicaptenparkeerkaart

  Kunt u niet zelfstandig meer dan 100 meter lopen of bent u door uw handicap afhankelijk van anderen voor vervoer? Dan komt u misschien in aanmerking voor een gehandicaptenparkeerkaart. Een gehandicaptenparkeerkaart vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U maakt daarvoor eerst online een afspraak. Neem dan het ingevulde aanvraagformulier mee, een recente pasfoto en uw identiteitsbewijs. Vraagt u een bestuurderskaart aan? Neem dan ook uw rijbewijs mee.

 • Parkeren in Westervoort

  Wilt u op straat parkeren in Westervoort? In het centrum is een blauwe zone nabij het station en het gemeentehuis. U mag overal gratis parkeren.

 • Erkennen van een kind

  Als u niet getrouwd bent en u geen geregistreerd partnerschap heeft, dan heeft uw kind bij de geboorte wettelijk gezien alleen een moeder. Wilt u de wettelijke vader of duomoeder zijn? Dan moet u het kind erkennen. U hoeft niet de biologische vader te zijn. U regelt erkenning van een kind in het gemeentehuis. Daarvoor maakt u online een afspraak:

 • Begraafplaatsen in Westervoort

  De begraafplaats is een passende gedenkplaats in een respectvolle en parkachtige omgeving. U kunt veel zaken voor een begrafenis of crematie samen met uw uitvaartbegeleider regelen. Bijvoorbeeld de aangifte van overlijden, keuze voor begraven of cremeren, welke begraafplaats, welk graf of asbestemming en welk gedenkteken.

 • Grafrechten

  Om een plek op een gemeentelijke begraafplaats te mogen gebruiken vraagt u grafrechten aan bij de gemeente. Als u grafrechten heeft, heeft u de rechten en plichten op een graf en bent u de contactpersoon voor de gemeente.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Westervoort

Geen verfijning beschikbaar.

Acties