Zoekresultaat

142 Resultaten
Toon producten van Zevenaar
 • Gehandicaptenparkeerkaart

  Kunt u niet zelfstandig meer dan 100 meter lopen of bent u door uw handicap afhankelijk van anderen voor vervoer? Dan komt u misschien in aanmerking voor een gehandicaptenparkeerkaart. Een gehandicaptenparkeerkaart vraagt u aan in het gemeentehuis.

 • Melding voornemen

  Wilt u trouwen of uw partnerschap laten registreren? Dan doet u eerst, persoonlijk of schriftelijk, een melding van uw voornemen om een huwelijk of een partnerschap aan te gaan. Dit doet u bij de ambtenaar van de burgerlijke stand in de gemeente waar u gaat trouwen of het geregistreerd partnerschap aangaat. Na reservering van de huwelijks- of partnerschapsdatum ontvangt u de formulieren voor de melding van uw voornemen.

 • Erkennen van een kind

  Als u niet getrouwd bent en u geen geregistreerd partnerschap heeft, dan heeft uw kind bij de geboorte wettelijk gezien alleen een moeder. Wilt u de wettelijke vader of duomoeder zijn? Dan moet u het kind erkennen. U hoeft niet de biologische vader te zijn. U regelt erkenning van een kind in het gemeentehuis. Daarvoor maakt u online een afspraak.

 • Begraafplaatsen Angerlo en Rosorum Zevenaar

  Begraafplaats Rosorum in Zevenaar en de algemene begraafplaats in Angerlo zijn de gemeentelijke begraafplaatsen van gemeente Zevenaar. De medewerkers van de begraafplaatsen komen zoveel mogelijk tegemoet aan uw wensen op het gebied van begraven en cremeren.

 • Schuldhulpverlening

  Heeft u schulden? Komt u er alleen niet helemaal meer uit óf wilt u de situatie liever samen met iemand anders bespreken en oplossen? Dan kunt u misschien hulp van de gemeente bij krijgen. Dit heet schuldhulpverlening.

 • Subsidies voor activiteiten

  Bent u een stichting of een vereniging? En wilt u een activiteit organiseren op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn of voor jongeren? Dan kunt u bij de gemeente subsidie aanvragen, als bijdrage aan de kosten van de activiteit.

 • Automatische incasso belastingen

  Als u wilt, kunt u de gemeentelijke belasting automatisch betalen. Dit heet ook wel automatische incasso. U betaalt dan in een aantal maandelijkse termijnen. Hiervoor moet u de gemeente Zevenaar eerst machtigen. Automatische incasso instellen, wijzigen of stoppen regelt u online:

 • Omgevingsvergunning

  Wilt u bouwen of verbouwen? Slopen of een oprit aanleggen? Wilt u een boom in uw tuin kappen? Of iets anders aan uw omgeving veranderen? Mogelijk heeft u een omgevingsvergunning nodig. Een omgevingsvergunning vraagt u aan in het Omgevingsloket online van de Rijksoverheid.

 • Aangifte van geboorte

  Binnen 3 werkdagen geeft u de geboorte aan bij de gemeente. Maak daarvoor online een afspraak. Op zaterdag, zondag of een algemeen erkende feestdag kunt u geen aangifte doen. Daarom mag u soms ook iets later aangifte doen.

 • Evenement: melding of vergunning

  Wilt u een evenement organiseren? Zoals een braderie, optocht, (straat)feest of een herdenking? En is uw evenement voor publiek toegankelijk? Soms hoeft u alleen een melding te doen. In andere gevallen heeft u een evenementenvergunning nodig.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Zevenaar

Geen verfijning beschikbaar.

Acties