Resultaten

1 - 10 van de 252 Resultaten
Toon producten van Aalsmeer
 • Aalsmeerpas

  De gemeente Aalsmeer vindt het belangrijk dat inwoners met een inkomen op of rond het sociaal minimum kunnen meedoen in de maatschappij. Heeft u een laag inkomen en vermogen of een uitkering? Dan komen u en uw inwonende kinderen tot 18 jaar in aanmerking voor de Aalsmeerpas. Met de Aalsmeerpas kunt u korting krijgen op allerlei culturele en sociale activiteiten in Aalsmeer en omstreken. Daarnaast worden er ook acties georganiseerd. Meer informatie over de Aalsmeerpas vindt u op de website www.aalsmeerpas.nl.

 • Aangifte doen van overlijden

  Als iemand overlijdt, moet dat worden doorgegeven aan de gemeente waarin de persoon is overleden. Doe dit voordat de begrafenis of crematie plaatsvindt. Vaak doet de begrafenisondernemer dit namens de nabestaanden. De gemeente zorgt ervoor dat de basisregistratie personen (BRP) wordt aangepast.

 • Aanvragen gehandicaptenparkeerkaart voor instellingen

  Zorginstellingen kunnen een gehandicaptenparkeerkaart aanvragen voor het vervoer van bewoners met een handicap. Op deze manier kunnen de instellingen de bewoners samen vervoeren. Zo hoeven ze niet voor iedere bewoner apart een kaart aan te vragen.

 • Adresonderzoek aanvragen

  Een adresonderzoek is een administratief onderzoek. De gemeente onderzoekt of de mensen die ingeschreven staan op het adres daar ook wonen. Het is belangrijk dat deze gegevens kloppen. Staat er iemand op uw adres ingeschreven terwijl hij niet bij u woont? Dan kunt u misschien geen huurtoeslag krijgen. Ook kan een persoon die onterecht op een adres staat ingeschreven fraude plegen. Bijvoorbeeld door toeslagen aan te vragen.

 • Afsteken van vuurwerk

  Inwoners mogen consument vuurwerk afsteken tijdens de jaarwisseling. Dit mag tussen 31 december 18.00 uur en 1 januari 02.00 uur. Denk aan de veiligheid en hou rekening met de regels. Als u zich niet aan de regels houdt, bent u strafbaar. Wilt u buiten de jaarwisseling vuurwerk afsteken? Dan heeft u een toepassingsvergunning nodig. Deze is bedoeld voor het gebruik van professioneel vuurwerk.

 • Afvalcontainers

  Afval bevat veel waardevolle materialen en deze zijn grondstoffen voor nieuwe producten. Goed afval scheiden is dus goed voor het milieu.

 • Afvaldumping

  Met dit formulier meldt u gedumpt afval. Geef aan welk soort afval er is achtergelaten en waar u dit heeft gesignaleerd. Wij nemen uw melding zo spoedig mogelijk in behandeling.

 • Alcohol tijdelijk schenken

  U kunt een ontheffing krijgen voor maximaal 12 dagen achter elkaar.

 • Andere achternaam gebruiken

  Iedereen in Nederland heeft een achternaam. Deze is vastgelegd in de burgerlijke stand en staat ook in de basisregistratie personen (BRP) van de gemeente. Deze naam wordt ook wel uw geslachtsnaam of geboortenaam genoemd. Bij vrouwen heet deze naam ook wel de meisjesnaam. Deze naam verandert niet als u gaat trouwen of geregistreerd partnerschap aangaat.

 • Balie bedrijven

  Wilt u een onderneming starten, of heeft u vragen over vergunningen, gebruiksmogelijkheden van uw huidige locatie? Bent u op zoek naar een geschikte nieuwe bedrijfslocatie? Dan is het goed om te weten wanneer een locatie voor bedrijfsdoeleinden mag worden gebruikt en welke voorwaarden en vergunningsprocedures van toepassing zijn.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties