Resultaten

1 - 10 van de 173 Resultaten
Toon producten van Aalsmeer
 • Aalsmeerpas

  Heeft u een laag inkomen en vermogen of een uitkering? Dan komen u en uw inwonende kinderen tot 18 jaar in aanmerking voor de Aalsmeerpas. Met de Aalsmeerpas kunt u korting krijgen op allerlei culturele en sociale activiteiten in de gemeente Aalsmeer en omstreken. Daarnaast worden er ook acties georganiseerd. Meer informatie over de Aalsmeerpas vindt u op de website www.aalsmeerpas.nl.

 • Aangifte doen van overlijden

  Als iemand overlijdt, moet dat worden doorgegeven aan de gemeente waarin de persoon is overleden. Doe dit voordat de begrafenis of crematie plaatsvindt. Vaak doet de begrafenisondernemer dit namens de nabestaanden. De gemeente zorgt ervoor dat de basisregistratie personen (BRP) wordt aangepast.

 • Aanvragen gehandicaptenparkeerkaart voor instellingen

  Zorginstellingen kunnen een gehandicaptenparkeerkaart aanvragen voor het vervoer van bewoners met een handicap. Op deze manier kunnen de instellingen de bewoners samen vervoeren. Zo hoeven ze niet voor iedere bewoner apart een kaart aan te vragen.

 • Adresonderzoek aanvragen

  Een adresonderzoek is een administratief onderzoek. De gemeente onderzoekt of de mensen die ingeschreven staan op het adres daar ook wonen. Het is belangrijk dat deze gegevens kloppen. Staat er iemand op uw adres ingeschreven terwijl hij niet bij u woont? Dan kunt u misschien geen huurtoeslag krijgen. Ook kan een persoon die onterecht op een adres staat ingeschreven fraude plegen. Bijvoorbeeld door toeslagen aan te vragen.

 • Afsteken van vuurwerk

  U mag vuurwerk alleen afsteken tijdens de jaarwisseling tussen 31 december 18.00 uur en 1 januari 02.00 uur, met uitzondering van het gebied rondom korenmolen ''De Leeuw''. In dit gebied geldt een algeheel vuurwerkverbod, dus ook tijdens de jaarwisseling. In de rest van het jaar mag consumenten- en ander vuurwerk alleen door bedrijven met een vergunning en speciaal opgeleide medewerkers worden afgestoken, bijvoorbeeld bij vuurwerkshows, kermissen en theatervoorstellingen.

 • Afvalcontainers

  Afval bevat veel waardevolle materialen en deze zijn grondstoffen voor nieuwe producten. Goed afval scheiden is dus goed voor het milieu.

 • Afvaldumping

  Met dit formulier meldt u gedumpt afval. Geef aan welk soort afval er is achtergelaten en waar u dit heeft gesignaleerd. Wij nemen uw melding zo spoedig mogelijk in behandeling.

 • Alcohol tijdelijk schenken

  U kunt een ontheffing krijgen voor maximaal 12 dagen achter elkaar.

 • Andere achternaam gebruiken

  Iedereen in Nederland heeft een achternaam. Deze is vastgelegd in de burgerlijke stand en staat ook in de basisregistratie personen (BRP) van de gemeente. Deze naam wordt ook wel uw geslachtsnaam of geboortenaam genoemd. Bij vrouwen heet deze naam ook wel de meisjesnaam. Deze naam verandert niet als u gaat trouwen of geregistreerd partnerschap aangaat.

 • Balie Bedrijven

  Heeft u vragen over het starten van een onderneming? Over de gebruiksmogelijkheden van een bedrijfslocatie? Over vergunningen? Neem voor dergelijke ondernemersvragen in Aalsmeer contact op met de Balie Bedrijven: e-mail: bvb@Aalsmeer.nl, telefoonnummer 0297-387575. De Balie Bedrijven helpt u graag verder. Bijvoorbeeld met het toetsen van uw bedrijfslocatie aan het geldende bestemmingsplan. Deze toetsing is mede bepalend voor de vestiging van uw bedrijf.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties