Resultaten

1 - 10 van de 85 Resultaten
Toon producten van Beuningen
 • Fiets- en voetveer

  In de lente en zomer vaart het fiets- en voetveer ‘H4 de Weerder’ tussen Beuningen en Slijk-Ewijk. Kosten Bekijk de tarieven op de website van de uiteraarde. Meer informatie Lees de actuele data en tijden op de website van de uiterwaarde.

 • Vrijwilligersverzekering

  De gemeente Beuningen heeft een speciale verzekering voor vrijwilligers en mantelzorgers.

 • Omzetten geregistreerd partnerschap in huwelijk

  U kunt uw geregistreerd partnerschap omzetten in een huwelijk. De wijze waarop u dit doet bepaalt u zelf. Net als bij een ‘gewoon’ huwelijk kan dat met een uitgebreide ceremonie of heel eenvoudig.

 • Handtekening legaliseren

  Moet u aantonen dat uw handtekening van u is? Dan kunt u uw handtekening laten legaliseren in het gemeentehuis. Maak een afspraak Kosten Het legaliseren van een handtekening kost € 14,00. Bijzonderheden Hoe legaliseert u een handtekening: U ondertekent het document of formulier in bijzijn van een ambtenaar van de gemeente. De ambtenaar vergelijkt die handtekening met de handtekening op uw identiteitsbewijs. De legalisatie bewijst alleen dat uw handtekening echt is, het zegt niets over de inhoud van het document of het formulier.

 • Werk of vrijwilligerswerk zoeken

  Zoekt u werk of vrijwilligerswerk? Het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen kan u helpen. Kosten De diensten van het werkbedrijf zijn gratis. Bijzonderheden Als u een uitkering ontvangt, dan meldt uw inkomensconsulent u aan. Heeft u geen uitkering, dan kunt u ook zelf contact opnemen met het WerkBedrijf. Beuningen werkt! organiseert bijeenkomsten voor werkzoekenden en werkgevers Meer informatie Lees tips over zoeken naar werk (pdf, 97 kb)

 • Uittreksel basisregistratie personen (BRP)

  Daarop staan uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum. Daarnaast kunt u er andere gegevens op laten zetten. Regelen met DigiD Kosten Een uittreksel BRP kost € 14,00. Bijzonderheden U kunt een uittreksel BRP nodig hebben als u zich wilt inschrijven voor een woning of als u uw auto wilt overschrijven. Geef bij de aanvraag goed aan waarvoor u het uittreksel nodig hebt en wat erop moet staan. Bijvoorbeeld uw woonhistorie. Dan maakt de gemeente een uittreksel met de juiste gegevens erop. U kunt ook een internationaal uittreksel aanvragen: talen Frans/Duits/Engels of Spaans/Italiaans/Turks.

 • Discriminatie

  Discriminatie is verboden. Als u wordt gediscrimineerd of wanneer u getuige bent geweest van discriminatie, kunt u dit melden. Kosten Hulp van  Vizier is gratis. Tips U kunt discriminatie melden bij Dicriminatieoost.nl, onderdeel van Vizier (voorheen Ieder1Gelijk). via deze meldpagina. Dit kan ook via telefoonnummer 085-0734600 U kunt bij Vizier terecht voor: het melden van discriminatie advies over hoe u met discriminatie om kunt gaan informatie over wat u tegen discriminatie kunt doen bemiddeling tussen u en degene die u discrimineert hulp bij het opstarten van een klachtenprocedure hulp bij het aangifte doen bij de politie  

 • Inzage bouwtekeningen en bouwplannen

  Wilt u informatie over een bestaande woning of een woning in aanbouw, bijvoorbeeld een bouwtekening? Stuur dan een mail met uw verzoek naar info@odrn.nl. Bijzonderheden De Omgevingsdienst Regio Nijmegen (ODRN) adviseert en voert voor de gemeente Beuningen de werkzaamheden uit voor vergunningen, toezicht en handhaving voor bouw en milieu. Vanwege de AVG is inzage van stukken niet meer mogelijk aan de balie Bouwen en Wonen in het gemeentehuis.

 • Drones

  Er zitten voor- en nadelen aan het gebruik van drones. Ze bieden kansen voor bijvoorbeeld film en fotografie. Maar het gebruik roept ook vragen op over privacy en veiligheid. Bijzonderheden Heeft u last van drones? Dan kunt u een klacht indienen op S@men. Voor gebruik van drones hebben mensen of bedrijven een vergunning nodig. Bij klachten toetsen politie, Inspectie Leefomgeving en Transport en/of handhavers van de provincie of de eigenaar van de drone de juiste vergunning(en) heeft, of de eigenaar zich aan de regels houdt en of hij de drone veilig  gebruikt. Meer informatie Lees meer over de regels voor vliegen met drones.

 • Uittreksel burgerlijke stand

  U kunt hier een afschrift of uittreksel burgerlijke stand opvragen. Regelen met DigiD Kosten Een afschrift of uittreksel burgerlijke stand kost € 14,00. Voorwaarden U kunt een afschrift of uittreksel van de burgerlijk stand alleen opvragen in de gemeente waar de gebeurtenis heeft plaatsgevonden. De volgende personen kunnen een afschrift of uittreksel aanvragen: uzelf een gemachtigde iemand met een gerechtvaardigd belang (bijvoorbeeld uw partner, een erfgenaam of een vertegenwoordiger) Bijzonderheden Een afschrift van een akte van de burgerlijke stand is een fotokopie van de akte. Een uittreksel van de burgerlijke stand bevat alleen de persoonsgegevens uit de akte. Er zijn de volgende soorten akten: geboorteakte overlijdensakte huwelijksakte echtscheidingsakte huwelijk/geregistreerd partnerschap

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties