Resultaten

1 - 10 van de 73 Resultaten
Toon producten van Boxtel
 • Afvalstoffenheffing

  Wij halen huishoudelijk afval op. Als inwoner betaal je hiervoor afvalstoffenheffing. Met de opbrengst van de afvalstoffenheffing betalen we de kosten voor het ophalen en verwerken van huisvuil. Je ontvangt elk jaar een aanslag. Ben je het niet eens met de aanslag of kun je deze niet betalen? Maak dan bezwaar of vraag om kwijtschelding. 

 • Afvalwijzer

  Wil je weten op welke dag wij welk afval bij jou ophalen? Kijk dan in de AfvalWijzer. In de AfvalWijzer vind je ook informatie over soorten afval en milieustraten. Je kunt de AfvalWijzer als app downloaden op jouw telefoon of tablet. Of bekijk de afvalwijzer via de speciale website.

 • Asbest

  Wil je een woning, schuur of bedrijfsgebouw verbouwen of slopen? En is dit bouwwerk gebouwd voor 1994? Dan is de kans groot dat je asbest tegenkomt. Asbest levert grote risico's op voor de gezondheid. Zolang asbest vastzit in ander materiaal hoeft het niet gevaarlijk te zijn. Het wordt een risico voor de gezondheid als de asbestvezels vrijkomen en je de vezels inademt. Bijvoorbeeld bij sloopwerkzaamheden.

 • Bekendmakingen

  Via deze pagina vind je de officiële bekendmakingen van de gemeente Boxtel. Wil je een melding krijgen als er in je buurt iets verandert? Dat kan met een gratis abonnement op een e-mailservice of met een gratis app.

 • Belasting betalen met automatische incasso

  Je kunt je belastingen in een keer betalen. Of je kunt met een automatische incasso in termijnen betalen. Het machtigen regel je via de digitale belastingbalie. Via de digitale belastingbalie kun je ook je rekeningnummer wijzigen.

 • Belastingbalie

  Als inwoner van onze gemeente kun je gebruik maken van de digitale Belastingbalie. Hier kun je veel belastingzaken zelf regelen. Het gaat dan om belastingzaken die te maken hebben met de gemeente.

 • Beleid

  Op deze pagina lees je meer over onze lokale wet- en regelgeving, nota's en overige besluiten en gemeenschappelijke regelingen.   

 • Bewijs van in leven zijn

  Een bewijs van in leven zijn is een schriftelijke verklaring dat je in leven bent. Pensioenfondsen of andere uitkerende instanties kunnen daar om vragen. Voor gebruik in het buitenland heet het een Attestatie de vita. Sta je in Boxtel ingeschreven? Vraag dit bewijs dan bij ons aan. Dat kan eenvoudig online.

 • Bezwaar of klacht indienen

  Ben je het niet eens met een besluit? Heb je bijvoorbeeld een vergunning aangevraagd, maar niet gekregen? Of ben je het niet eens met een besluit over een uitkering of subsidie? Of oneens met de aanslag gemeentelijke belastingen? Je kunt dan bezwaar maken.

 • Bezwaar tegen belastingaanslag

  Ben je het niet eens met de gemeentelijke belastingaanslag of met de hoogte van de WOZ-waarde? Dan kun je bezwaar maken. Op het aanslagbiljet staat een datum. Maak bezwaar binnen 6 weken na deze datum. Dit kan alleen schriftelijk. 

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties