Resultaten

1 - 10 van de 206 Resultaten
Toon producten van Buren
 • Basisscholen

  Binnen de gemeente Buren zijn de volgende basisscholen:

 • Onderscheidingen

  De gemeente heeft verschillende onderscheidingen voor mensen die zich inzetten voor de Burense samenleving.

 • Naamswijziging achternaam

  In bepaalde situaties kunt u uw achternaam of die van uw kind wijzigen. Download de brochure Naamswijziging en bekijk of dit kan. Staat uw situatie in deze brochure? Dan kunt u een aanvraag voor naamswijziging indienen bij Dienst Justis.

 • Wet openbaarheid van bestuur

  De Wet Openbaarheid van Bestuur (Wob) zorgt ervoor dat burgers toegang hebben tot veel documenten die bij de overheid aanwezig zijn. Het uitgangspunt van de wet is dat alle bestuurlijke documenten openbaar zijn, tenzij er een heel goede reden is om een document niet openbaar te maken.

 • Dyslexie

  Mijn kind heeft (misschien) dyslexie Bestaat voor uw kind het vermoeden van dyslexie of is dyslexie geconstateerd? Hier leest u welke stappen u kunt ondernemen voor het verkrijgen van een diagnose en een passende behandeling.

 • Vrijwilligers

  Veel mensen doen (zo nu en dan) vrijwilligerswerk met veel plezier. Misschien denkt u er ook over om vrijwilligerswerk te doen? Of misschien kunt u juist hulp van een vrijwilliger gebruiken. Hieronder leest u de mogelijkheden.

 • Participatieregeling

  Voor deelname aan sociale-, culturele- en sportactiviteiten kan een volwassene  in aanmerking komen voor een vergoeding van € 150,-- per persoon per jaar. U kunt hierbij denken aan een vergoeding van kosten contributie vereniging / club, - cursusgelden, - bezoek aan culturele activiteiten, - abonnementen etc. Voor informatie en voor het doen van een aanvraag kunt u contact opnemen met…

 • Gehandicaptenparkeerkaart aanvragen

  Heeft u een ziekte of handicap, waardoor u met de gebruikelijke loophulpmiddelen niet meer dan 100 meter zelfstandig kunt lopen? Dan komt u misschien in aanmerking voor een gehandicaptenparkeerkaart.

 • Bijzondere bijstand aanvragen

  Staat u onverwacht voor bijzondere kosten en hebt u daarvoor geen geld opzij kunnen zetten? En is het onmogelijk de kosten ergens anders vergoed te krijgen? Dan kunt u misschien bijzondere bijstand krijgen van de gemeente Buren.

 • WMO-voorziening aanvragen

  Als u geen oplossing voor ondersteuning vindt binnen uw eigen omgeving, dan komt u mogelijk in aanmerking voor ondersteuning vanuit de WMO. Meer informatie vindt u op de website van Stib. Stib staat voor Sterk in de Buurt, het gebiedsteam voor inwoners van de gemeente Buren.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties