Resultaten

1 - 10 van de 262 Resultaten
Toon producten van Deurne
 • Kind adopteren

  Als u een kind adopteert, neemt u de zorg en opvoeding over van de biologische ouders. U en het kind worden dan ook wettelijk familie van elkaar.  Om een adoptie aan te vragen, doet u een verzoek bij de rechtbank. U bent verplicht een advocaat in te schakelen.

 • Afgezet gebied binnengaan

  De gemeente kan om verschillende redenen terreinen of gebieden afzetten. Hierdoor mag u dan (tijdelijk) niet meer in die gebieden komen. Dit heeft meestal te maken met de veiligheid en openbare orde. Wilt u een afgezet gebied toch in? Vraag dan een ontheffing aan. Of u deze krijgt, ligt aan de reden van uw verzoek en de plaatselijke omstandigheden. Geef bij uw aanvraag de volgende informatie: waarom u het gebied wilt ingaan de datum en het tijdstip waarop u het gebied in wilt in welke periode u de ontheffing wilt gebruiken namen van de personen die het gebied in willen Wilt u toegang tot het voetgangersgebied in het centrum van Deurne? Kijk dan bij het product Toegang voetgangersgebied, toestemming.

 • Afval doorzoeken

  De gemeente Deurne verstrekt aan bedrijven of particulieren geen vergunning voor het doorzoeken van huishoudelijk afval. Hiervoor zijn alleen de BOA (opsporingsambtenaar) en de politie, vanuit hun functie, aangewezen.

 • Afval, huishoudelijk afval

  U kunt uw huishoudelijk afval op verschillende manieren aanbieden. Door het scheiden van afval spaart u het milieu en uw portemonnee. Lees in de afvalkalender hoe u het afval kunt scheiden, aanbieden en wanneer het afval wordt opgehaald. Lever uw afval zoals bijvoorbeeld Klein Chemisch Afval (KCA) en elektrische huishoudelijke apparaten gratis in bij de milieustraat. Elektrische huishoudelijke apparaten levert u ook gratis in bij het Natuur- en Milieu centrum Ossenbeemd, Haageind 31. Contact met BLINK U neemt rechtstreeks contact op met BLINK als: uw container niet geleegd is (doe dit de volgende werkdag vóór 12.00 uur) u uw container wilt omwisselen naar een groter of kleiner formaat. De kosten hiervoor zijn € 25,00. Doet u dit binnen 3 maanden na uw verhuizing? Dan is de omwisseling gratis uw container kapot of gestolen is Contactgegevens BLINK Rechtstreeks alles regelen via de afvalbalie op www.mijnblink.nl        Telefoonnummer: 0800-04 92 Mailadres: klantenservice@mijnblink.nl

 • Afval, klein chemisch afval

  Milieustraat Klein chemisch afval (KCA) is afval dat niet bij het gewone afval mag maar apart moet worden ingeleverd. U kunt dit afval gratis inleveren bij de milieustraat. Wat mag er bij het klein chemisch afval? Batterijen,  Energiezuinigelampen (spaar)lampen of tl-buizen Vloeibare gootsteenontstopper,  Lampenolie of petroleum  Bestrijdingsmiddelen en insecticiden Medicijnen (deze kunt u ook inleveren bij de apotheek), injectienaaldenen kwikthermometers  Fotofixeer, foto-ontwikkelaar, etsvloeistoffen zoals salpeterzuur, zwavelzuur en zoutzuur Verf, lak, beits en bijbehorende oplos- en reinigingsmiddelen en  Kwikschakelaars zoals niet-digitale verwarmingsthermostaten Accu's, benzine, olie(filters) enkoelvloeistof Wat mag er niet bij het klein chemisch afval? Lege verfblikken, lege flessen van bijvoorbeeld wasbenzine of lege spuitbussen worden niet apart ingezameld en mag u bij het restafval gooien. Meer informatie In uw afvalkalender vindt u meer informatie over het aanbieden van klein chemisch afval.

 • Afval, glas

  Glas, zoals lege flessen en potjes, kunt u in de glascontainer gooien. Deze vindt u bij u in de wijk, langs doorgaande wegen en bij winkelcentra. Wat niet in de glasbak past kunt u gratis kwijt bij de milieustraat. Wat mag er bij het glas? flessen en glazen potjes, mag met deksel en restjes vlakglas raamglas thermopane draadglas autoruiten Wat mag er niet bij het glas? spiegels ovenschalen vazen kristal duralex glazen porselein aardewerk  Goed om te weten Zet glas wat niet in de glasbak past nooit los bij de glasbakken; Grote glasvoorwerpen en platglas, zoals ruiten, kunt u gratis kwijt bij de milieustraat; Als u het glas wegbrengt, kunt u dit het beste doen tussen 08.00 en 20.00 uur. Zo hebben omwonenden het minste last van lawaai.

 • Milieustraat

  Bij de milieustraat kunt u gratis of tegen betaling uw afval storten. Adres en telefoonnummer De milieustraat is gevestigd aan de Indumastraat 3, 5753 RJ Deurne. Tijdens openingstijden is de milieustraat te bereiken via telefoonnummer 0493-35 43 21. Openingstijden De milieustraat is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Richtlijnen in verband met coronavirus De weegbrug wordt weer ingezet bij de milieustraat. Het tijdelijke vaste tarief per m3 (kuub) afval komt hiermee te vervallen. In verband met het coronavirus gelden de volgende richtlijnen: Bezoek de milieustraat alleen als dat echt nodig is Maximaal 2 personen per auto Maximaal 12 voertuigen tegelijk op het terrein, één eraf = één erop Houd 1,5 meter afstand tot elkaar en tot de medewerkers Vermijd fysiek contact met de medewerkers U wordt niet geholpen bij het lossen Afval dat thuis wordt opgehaald, kan niet ingeleverd worden op de milieustraat. Denk aan plastic, oud papier, enz. Houd tijdens het wachten voor de ingang, de in- en uitritten van de omliggende bedrijven vrij, zodat zij bereikbaar blijven en kunnen laden en lossen We verzoeken iedereen die de milieustraat bezoekt om zich hier aan te houden. Op die manier blijft de situatie voor iedereen veilig en kunnen we de milieustraat open houden. Wij rekenen op uw medewerking! Let op: u kunt bij de milieustraat alleen betalen met uw pinpas. Wat mag er naar de milieustraat en wat kost het Wilt u weten wat er naar de milieustraat kan en wat het kost? In de afvalkalender van Mijn Blink vindt u alle informatie, klik op de link hieronder: Wat mag er naar de Milieustraat

 • Afvalstoffenheffing

  U betaalt mee aan de inzameling en verwerking van huishoudelijk afval. U krijgt hiervoor een aanslag afvalstoffenheffing. U bent verplicht om deze afvalstoffenheffing te betalen, ook als u uw afval nooit meegeeft.Ieder huishouden betaalt een vast bedrag en daarbij een bedrag voor iedere aanbieding van rest- of GFT-afval. Het tarief is afhankelijk van de manier van inzamelen op uw adres. Kijk voor meer informatie en tarieven in de afvalkalender. Meer informatie over de afrekening afvalstoffenheffing Kijk voor de tarieven en andere informatie over afvalstoffenheffing op de site van de Belastingsamenwerking Oost-Brabant : www.bs-ob.nl. Bij vragen kunt u direct contact opnemen met BSOB via het telefoonnummer 088-551 00 00, op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 16.00 uur, of via het contactformulier op de website van de BSOB.

 • Afvalwater lozen

  Afvalwater bedrijven lozen Als u met uw bedrijf afvalwater wilt lozen op het gemeentelijk rioleringsstelsel, wil de gemeente dat van u weten. Bepaalde lozingen hoeft u alleen te melden. Voor andere lozingen vraagt u een vergunning aan bij de gemeente. Huishoudelijk afvalwater lozen Het is verboden buiten het riool huishoudelijk afvalwater te lozen (af te voeren), bijvoorbeeld op een beek, rivier, meer of in de grond. Als uw woning of ander gebouw (nog) niet is aangesloten op het riool, kunt u een vrijstelling aanvragen op het lozingsverbod. Dit doet u bij het Waterschap Aa en Maas. Als u een watervergunning hebt voor het lozen, hoeft u geen vrijstelling aan te vragen. Via de Activiteitenbesluit Internet Module (AIM) kunt u zien of u een vergunning moet aanvragen of een melding moet doen.

 • Alarmsysteem installeren

  Het installeren van een alarmsysteem is vergunningsvrij. Gaat het om een monument? Dan kan het zijn dat u een omgevingsvergunning nodig hebt.  Meer informatie over het aanvragen van een omgevingsvergunning voor een monument

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties