Resultaten

1 - 10 van de 225 Resultaten
Toon producten van Doesburg
 • Marktplaats aanvragen

  De weekmarkt in Doesburg vindt plaats op woensdagochtend van 08.00 uur tot 13.30 uur. Dit is een kleinschalige weekmarkt op de "Markt" naast de Grote of Martinikerk.Als u een plaats op de markt wilt hebben, dan kunt u hiervoor per email een aanvraag indienen. U kunt uw aanvraag sturen naar info@doesburg.nlVoor meer informatie over de weekmarkt in Doesburg verwijzen wij u naar de Marktverordening Doesburg 2018.Marktverordening Doesburg 2018

 • Paspoort / identiteitskaart, kwijt of gestolen

  Als uw paspoort of identiteitskaart kwijt is of gestolen, kunt u een nieuwe aanvragen. Bij de gemeente kunt u dit persoonlijk aanvragen. Moet u onmiddellijk op reis? Dan kunt u een noodpaspoort aanvragen bij de Koninklijke Marechaussee.

 • Weer gaan werken

  De gemeente voert de Participatiewet (PW) en aanverwante regelingen (IOAW en IOAZ) uit. De Participatiewet heeft als uitgangspunt dat iedereen in zijn eigen levensonderhoud moet kunnen voorzien. Als u (tijdelijk) niet zelf in uw levensonderhoud kunt voorzien dan via een uitkering.

 • Ondersteuning bij werk zoeken

  Als u werkloos bent en bijscholing krijgt via trajectbegeleiding, kunt u een vergoeding vragen voor een opleiding of cursus die uw kans op werk vergroot. U kunt een vergoeding vragen voor: cursuskosten en lesgeld kosten voor studiemateriaal (bijvoorbeeld boeken) examenkosten reiskosten kosten voor kinderopvangDe gemeente werkt samen met het UWV om mensen aan werk te helpen. Als u werkloos bent en geen recht hebt op een WW-uitkering, kunt u zich inschrijven bij het UWV. Het UWV bekijkt samen met u voor welk werk u geschikt bent.

 • Hulp bij geldzaken en schulden

  Lukt het u niet meer om uw schulden af te betalen? Schulddienstverlening is bedoeld voor personen of gezinnen die zelf hun schulden niet meer kunnen betalen.

 • WOZ-waarde

  De gemeente bepaalt elk jaar de waarde van uw woning, bedrijf of grond. Dit is de WOZ-waarde.De gemeente gebruikt de WOZ-waarde om te bepalen hoeveel onroerendezaakbelasting (OZB) u moet betalen. Ook heffingen van het Rijk en het waterschap worden berekend met de WOZ-waarde.U vindt de WOZ-waarde op de aanslag gemeentelijke belastingen.

 • Waarmerken kopie of afschrift

  De gemeente kan van bepaalde documenten een gewaarmerkte kopie afgeven. Bijvoorbeeld van uw paspoort of rijbewijs. De ambtenaar verklaart met het waarmerken dat de kopie er precies zo uit ziet als het origineel.Een gewaarmerkte kopie of afschrift kunt u nodig hebben voor: formele transacties, zoals het kopen van een huis gevallen waarin u het originele document niet uit handen wilt geven, bijvoorbeeld bij een kopie van een identiteitsdocument.Let opKopieën van diploma’s en getuigschriften worden niet gewaarmerkt door de gemeente. Hiervoor kunt u terecht bij de onderwijsinstelling waar u het diploma of getuigschrift heeft behaald. Ook documenten met een kerkelijke inslag worden niet gewaarmerkt door de gemeente.

 • Water, plaatsen voorwerpen in

  U mag niet zomaar reclame of een terras boven het water plaatsen. Wilt u dit toch doen? Dan vraagt u een vergunning aan bij het waterschap/hoogheemraadschap. Bij sommige waterschappen is het genoeg als u een melding doet. Vraag hiernaar bij het waterschap in uw omgeving.

 • Watervergunning

  Voor bepaalde activiteiten met grondwater en (in of op) het oppervlaktewater hebt u een watervergunning nodig.Oppervlaktewater is water in: sloten plassen vijvers kanalen meren beken rivieren

 • Woonvoorzieningen

  De gemeente kan u helpen als u niet meer normaal uw woning kunt gebruiken. Bijvoorbeeld door een ziekte, een beperking of ouderdom.De gemeente zoekt samen met u naar een oplossing. In bepaalde gevallen kunt u hulp krijgen om de bereikbaarheid, toegang en het gebruik van uw woning te verbeteren. Deze hulp van de gemeente heet een woonvoorziening.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties