Resultaten

1 - 10 van de 219 Resultaten
Toon producten van Doesburg
 • Hulp bij geldzaken en schulden

  Lukt het u niet meer om uw schulden af te betalen? Schulddienstverlening is bedoeld voor personen of gezinnen die zelf hun schulden niet meer kunnen betalen.

 • Precariobelasting

  Precario is de belasting die u betaalt voor gebruik van gemeentegrond. U betaalt dit als u een terras, container, uithangbord of bouwsteiger op openbare grond heeft staan. Bijvoorbeeld op de stoep. U betaalt ook precariobelasting als u artikelen voor de verkoop op straat wilt uitstallen.

 • Rolstoel aanvragen

  De gemeente kan u helpen als u zich niet meer zelfstandig kunt verplaatsen. Bijvoorbeeld door een ziekte, een beperking of ouderdom. De gemeente zoekt samen met u naar een oplossing. In bepaalde gevallen kunt u een rolstoel of een aanpassing aan uw rolstoel krijgen.

 • Vluchtelingenpaspoort

  Als u een vluchtelingenstatus hebt, vraagt u een vluchtelingenpaspoort aan bij de gemeente. Met een vluchtelingenpaspoort kunt u naar alle landen reizen, behalve naar uw land van herkomst. Als u géén vluchtelingenstatus hebt, vraagt u geen vluchtelingen- maar een vreemdelingenpaspoort aan bij de gemeente.

 • Mishandeling of huiselijk geweld

  De gemeente zet zich in om kindermishandeling, ouderenmishandeling en huiselijk geweld aan te pakken. Als u hiermee te maken hebt of u maakt zich zorgen om iemand anders, kunt u terecht bij Veilig Thuis. Veilig Thuis is het advies- en meldpunt voor mishandeling en huiselijk geweld. In spoedgevallen belt u direct 112.

 • Watervergunning

  Voor bepaalde activiteiten met grondwater en (in of op) het oppervlaktewater hebt u een watervergunning nodig. Oppervlaktewater is water in: sloten plassen vijvers kanalen meren beken rivieren

 • Kleding inzamelen

  Als u huis-aan-huis kleding wilt inzamelen voor een goed doel, stemt u dit af met de gemeente.

 • Milieuvervuiling melden

  Iedereen moet zich aan de milieuregels houden. De gemeente, politie en andere organisaties controleren dit. Als u in uw omgeving ziet dat een persoon of bedrijf het milieu vervuilt, meldt u dit bij de gemeente.

 • Seksbedrijf starten

  Als u een seksbedrijf wilt starten, overlegt u eerst met de gemeente of dit kan en of u een vergunning nodig hebt. Ook wanneer uw seksbedrijf wordt overgenomen of stopt, meldt u dit bij de gemeente. Seksbedrijven zijn bijvoorbeeld: seksbioscopen bordelen escortbedrijven erotische massagesalons

 • Gemeentelijk pand gebruiken

  U kunt panden van de gemeente gebruiken voor bijvoorbeeld tentoonstellingen of (toneel/muziek)uitvoeringen. Vraag dan eerst toestemming aan de gemeente.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties