Resultaten

1 - 10 van de 221 Resultaten
Toon producten van Doesburg
 • Mantelzorgwoning

  Een mantelzorgwoning is een zelfstandige woning op uw eigen terrein en is bedoeld voor de persoon die u verzorgt. U kunt ook zelf in de mantelzorgwoning wonen. Degene die u verzorgt woont dan in het bijbehorende huis. U kunt een mantelzorgwoning in uw tuin laten plaatsen. Ook kunt u een aanbouw aan uw huis laten bouwen. Een derde mogelijkheid is om een garage of ander bestaand bouwwerk om te bouwen tot mantelzorgwoning.

 • Marktplaats aanvragen

  De weekmarkt in Doesburg vindt plaats op woensdagochtend van 08.00 uur tot 13.30 uur. Dit is een kleinschalige weekmarkt op de "Markt" naast de Grote of Martinikerk. Als u een plaats op de markt wilt hebben, dan kunt u hiervoor per email een aanvraag indienen. U kunt uw aanvraag sturen naar info@doesburg.nl Voor meer informatie over de weekmarkt in Doesburg verwijzen wij u naar de Marktverordening Doesburg 2018. Marktverordening Doesburg 2018

 • Paspoort / identiteitskaart, kwijt of gestolen

  Als uw paspoort of identiteitskaart kwijt is of gestolen, kunt u een nieuwe aanvragen. Bij de gemeente kunt u dit persoonlijk aanvragen. Moet u onmiddellijk op reis? Dan kunt u een noodpaspoort aanvragen bij de Koninklijke Marechaussee.

 • Weer gaan werken

  De gemeente voert de Participatiewet (PW) en aanverwante regelingen (IOAW en IOAZ) uit. De Participatiewet heeft als uitgangspunt dat iedereen in zijn eigen levensonderhoud moet kunnen voorzien. Als u (tijdelijk) niet zelf in uw levensonderhoud kunt voorzien dan via een uitkering.

 • Ondersteuning bij werk zoeken

  Als u werkloos bent en bijscholing krijgt via trajectbegeleiding, kunt u een vergoeding vragen voor een opleiding of cursus die uw kans op werk vergroot. U kunt een vergoeding vragen voor: cursuskosten en lesgeld kosten voor studiemateriaal (bijvoorbeeld boeken) examenkosten reiskosten kosten voor kinderopvang De gemeente werkt samen met het UWV om mensen aan werk te helpen. Als u werkloos bent en geen recht hebt op een WW-uitkering, kunt u zich inschrijven bij het UWV. Het UWV bekijkt samen met u voor welk werk u geschikt bent.

 • Hulp bij geldzaken en schulden

  Lukt het u niet meer om uw schulden af te betalen? Schulddienstverlening is bedoeld voor personen of gezinnen die zelf hun schulden niet meer kunnen betalen.

 • WOZ-waarde

  De gemeente bepaalt elk jaar de waarde van uw woning, bedrijf of grond. Dit is de WOZ-waarde. De gemeente gebruikt de WOZ-waarde om te bepalen hoeveel onroerendezaakbelasting (OZB) u moet betalen. Ook heffingen van het rijk en het waterschap worden berekend met de WOZ-waarde. U vindt de WOZ-waarde op de aanslag gemeentelijke belastingen.

 • Waarmerken kopie of afschrift

  De gemeente kan van bepaalde documenten een gewaarmerkte kopie afgeven. Bijvoorbeeld van uw paspoort of rijbewijs. De ambtenaar verklaart met het waarmerken dat de kopie er precies zo uit ziet als het origineel. Een gewaarmerkte kopie of afschrift kunt u nodig hebben voor: formele transacties, zoals het kopen van een huis gevallen waarin u het originele document niet uit handen wilt geven, bijvoorbeeld bij een kopie van een identiteitsdocument. Let op Kopieën van diploma’s en getuigschriften worden niet gewaarmerkt door de gemeente. Hiervoor kunt u terecht bij de onderwijsinstelling waar u het diploma of getuigschrift heeft behaald. Ook documenten met een kerkelijke inslag worden niet gewaarmerkt door de gemeente.

 • Water, plaatsen voorwerpen in

  U mag niet zomaar reclame of een terras boven het water plaatsen. Wilt u dit toch doen? Dan vraagt u een vergunning aan bij het waterschap/hoogheemraadschap. Bij sommige waterschappen is het genoeg als u een melding doet. Vraag hiernaar bij het waterschap in uw omgeving.

 • Watervergunning

  Voor bepaalde activiteiten met grondwater en (in of op) het oppervlaktewater hebt u een watervergunning nodig. Oppervlaktewater is water in: sloten plassen vijvers kanalen meren beken rivieren

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties