Resultaten

1 - 10 van de 475 Resultaten
Toon producten van Drenthe
 • Paspoort en identiteitskaart

  Paspoort en identiteitskaart

 • Verhuizen

  Als u gaat verhuizen in of naar de gemeente , dan moet u dit via een aangifteformulier aan de gemeente doorgeven. Deze aangifte mag binnen vier weken vóór de verhuizing en moet uiterlijk op de vijfde dag na de verhuizing worden gedaan. Nadat uw verhuizing verwerkt is ontvangt u een schriftelijke bevestiging op uw nieuwe adres.

 • Winterweer

  De gemeente Midden-Drenthe is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud voor ruim 800 kilometer wegen binnen en buiten de bebouwde kom. Eén van de belangrijkste taken gedurende de winterperiode is het toegankelijk maken en houden van de wegen bij gladheid. Uitgangspunt voor ons is veiligheid. We proberen dit zo goed mogelijk te doen met de middelen die we daarvoor hebben. In het gladheidsbestrijdingsplan van de gemeente Midden-Drenthe 2018-2019 staat het beleid voor de gladheidsbestrijding.

 • Adresgegevens

  Bezoekadressen: Raadhuisplein 1, 9411 NB in Beilen Elzenlaan 10, 9422 ES in Smilde Postadres: Postbus 24, 9410 AA in Beilen

 • Begraven en cremeren

  Als een naaste overlijdt, kunt u hem of haar laten begraven op een gemeentelijke begraafplaats. Ook kunt u kiezen voor een crematie, waarna de urn op de begraafplaats kan worden bijgezet of de as kan worden verstrooid.   Natuurbegraafplaats witteveen In de gemeente Midden-Drenthe is het ook mogelijk om een plekje te vinden op een natuurbegraafplaats. Meer informatie hierover vindt u via onderstaande link.

 • Bijstand

  Kunt u zelf niet meer in uw eigen levensonderhoud voorzien, dan heeft u misschien recht op een bijstandsuitkering. Deze krijgt u dan van de gemeente. Als u recht heeft op een uitkering dan kan de gemeente u ondersteunen bij het zoeken naar werk, zodat u niet meer afhankelijk bent van een uitkering.   Als u op onderstaande link klikt, krijgt u meer informatie over een bijstandsuitkering door middel van een filmpje.

 • WOZ

  Uw huis of bedrijf wordt jaarlijks getaxeerd. Net als alle andere huizen en bedrijven in Nederland. De gemeente is wettelijk verplicht om periodiek de waarde van onroerende zaken te bepalen. Dit is vastgelegd in de Wet waardering onroerende zaken (Wet WOZ). Via het WOZ-portaal is het mogelijk om uw aanslag digitaal op te vragen en uw taxatierverslag digitaal in te zien.

 • Bestemmingsplan

  In Nederland leven we met elkaar op een relatief klein grondgebied. Daarom zijn er afspraken nodig tussen overheid en burgers over hoe we met de ruimte omgaan. De afspraken over het gebruik van de ruimte zijn vastgelegd in bestemmingsplannen.

 • Meldpunt overlast

  De gemeente heeft een Meldpunt Overlast, waar u terecht kunt met klachten op het gebied van veiligheid en openbare orde. Voorbeelden hiervan zijn: groepen jongeren die ieder weekeinde op straat staan met scooters, auto's en gettoblasters en bedreigend overkomen op voorbijgangers; inwoners die vermoeden of weten dat er huiselijk geweld plaatsvindt in hun buurt; inwoners die zichzelf of hun woning verwaarlozen.   U kunt via onderstaande link een melding doen van overlast.   Acute overlast of hulp nodig Wanneer u direct hulp nodig hebt of acute overlast ondervindt, kunt u natuurlijk het telefoonnummer van de politie (0900) 88 44 of het alarmnummer 112 bellen.

 • Meldpunt discriminatie

  Discriminatie is schadelijk: geen mens kan er tegen om buitengesloten of onrechtvaardig behandeld te worden. Mogen zijn wie je bent, is een belangrijk fundament van de democratie. Discriminatie is verboden, dat staat in Artikel 1 van de grondwet, het Wetboek van Strafrecht en het Burgerlijk Wetboek. Alle gemeenten hebben daarom een onafhankelijk meldpunt waar discriminatie gemeld kan worden. In Drenthe is dit het Meldpunt Discriminatie Drenthe (MDD).

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties