Resultaten

1 - 10 van de 154 Resultaten
Toon producten van Duiven
 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U maakt daarvoor eerst online een afspraak. Vraagt u een paspoort aan voor een kind jonger dan 18 jaar? Neem dan een ingevuld toestemmingsformulier mee. Beide ouders moeten een handtekening zetten en bij de aanvraag is een geldig identiteitsbewijs van beide ouders onmisbaar. Het kind moet persoonlijk aanwezig zijn bij de aanvraag en het afhalen.

 • Identiteitskaart

  Een identiteitskaart vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U maakt daarvoor eerst online een afspraak. Vraagt u een identiteitskaart aan voor een kind jonger dan 12 jaar? Neem dan een ingevuld toestemmingsformulier mee. Beide ouders moeten een handtekening zetten en bij de aanvraag is een geldig identiteitsbewijs van beide ouders onmisbaar. Het kind moet persoonlijk aanwezig zijn bij de aanvraag en het afhalen.

 • Rijbewijs aanvragen

  Een rijbewijs vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U maakt daarvoor online een afspraak. Ook om uw rijbewijs te vernieuwen (verlengen) of voor een spoedaanvraag maakt u een afspraak.

 • Hondenbelasting

  Heeft u 1 of meer honden, dan betaalt u hondenbelasting. Gebruik het formulier Hond aan- of aanmelden om kenbaar te maken dat u een hond hebt. Hiervoor heeft u uw DigiD nodig. U betaalt de hondenbelasting via de gecombineerde belastingaanslag, die de gemeente u toestuurt.

 • Uw aanslag gemeentelijke belastingen

  Wilt u weten hoe de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfsgebouw tot stand is gekomen? U kunt het WOZ taxatieverslag online inzien. U vindt dan ook uw belastingaanslag en de toelichting daarop.

 • Aangifte van geboorte

  Binnen 3 werkdagen geeft u de geboorte aan bij de gemeente. U kunt digitaal aangifte doen met uw DigiD.

 • Aangifte van overlijden

  Meestal geeft de begrafenisondernemer bij de gemeente aan dat iemand is overleden. Maar als nabestaande kunt u ook zelf aangifte van overlijden doen. Dat doet u in het gemeentehuis, als diegene in Duiven is overleden. Voor de aangifte maakt u online een afspraak.

 • Gehandicaptenparkeerplaats

  Bent u gehandicapt en wilt u uw auto graag dichtbij uw voordeur parkeren? Als u al een gehandicaptenparkeerkaart heeft, dan kunt u een gehandicaptenparkeerplaats aanvragen. Een gehandicaptenparkeerplaats vraagt u online aan met DigiD. U kunt ook een aanvraagformulier afhalen bij het gemeentehuis van Duiven.

 • Gezondheidsverklaring

  Wilt u een rijbewijs voor vrachtwagen of bus aanvragen? Heeft u een beperking of bent u 75 jaar of ouder en wilt u uw rijbewijs vernieuwen? In deze gevallen heeft u een verklaring nodig dat u geschikt bent om te rijden.

 • Verhuizing doorgeven

  Geef uw verhuizing uiterlijk 5 dagen na uw verhuisdatum door aan de gemeente. Gaat u buiten de gemeentegrenzen van Duiven wonen? Meld dan de verhuizing in uw nieuwe gemeente. Verhuist u naar of binnen Duiven? Meld de verhuizing dan online met DigiD aan de gemeente Duiven:

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties