Resultaten

1 - 10 van de 202 Resultaten
Toon producten van Echt-Susteren
 • Paspoort

  U vraagt een paspoort persoonlijk aan bij de gemeente. U maakt voor het aanvragen een afspraak. Een reisdocument is meestal na vijf werkdagen klaar. U kunt het zonder afspraak komen ophalen.

 • Zakenpaspoort

  Reist u veel? Dan kunt u een zakenpaspoort aanvragen. U maakt voor de aanvraag van het paspoort een afspraak. Na 5 werkdagen kunt u het zonder afspraak ophalen. Het zakenpaspoort is een gewoon paspoort. Het is alleen dikker, namelijk 66 pagina's in plaats van 34 pagina's.

 • Identiteitskaart

  U vraagt een identiteitskaart persoonlijk aan bij de gemeente. U maakt voor het aanvragen een afspraak. Een reisdocument is meestal na vijf werkdagen klaar. U kunt het zonder afspraak komen ophalen.

 • Reizen met kinderen

  Reist u met uw kinderen naar het buitenland? En hebt u een andere achternaam dan zij? Dan levert dit problemen op bij de paspoortcontrole op het vliegveld. U hebt een bewijs nodig dat u de vader of moeder bent, of het ouderlijk gezag hebt.

 • Ophalen van afval

  Informatie over het ophalen en aanbieden van afval en het afvalmagazine

 • Milieustraat

  Bij de milieustraat kunt u bijna al uw afval inleveren. Denk aan grofvuil, grote hoeveelheden, zoals tuinafval of afval van gebruiksgoederen, koelkasten, televisies en huishoudelijke apparaten. U kunt ook chemisch afval inleveren, zoals verf, batterijen en olieproducten of bijzonder afval, zoals asbest.

 • Rijbewijs

  Voor het aanvragen of vernieuwen (verlengen) van een rijbewijs kunt u terecht bij de gemeente waarin u woont. U maakt een afspraak voor de aanvraag van het rijbewijs. Na vijf werkdagen is het nieuwe rijbewijs klaar. U kunt uw rijbewijs zonder afspraak ophalen. Een rijbewijs is meestal tien jaar geldig. Voor het aanvragen van een eerste rijbewijs voor de scooter of auto hoeft u geen afspraak te maken. U kunt voor de aanvraag hiervan gedurende onze openingstijden langskomen op het gemeentehuis.

 • Aangifte geboorte

  Heeft u een kindje gekregen dan willen wij u allereerst van harte feliciteren. De geboorte van een baby is een blijde gebeurtenis: er wordt niet alleen een kindje geboren, maar ook ouders, opa's en oma's. Als een kindje is geboren, doet iemand die bij de geboorte aanwezig is geweest aangifte. Dat moet in de gemeente waar de baby is geboren. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Erkennen van het vaderschap

  Wilt u als man een kind erkennen? Dit doet u bij de burgerlijke stand van de gemeente of via een notaris. Dit kan ook als u niet de biologische vader bent. Doordat u het kind erkent, wordt u de wettelijke vader. Daarmee krijgt u alle rechten en plichten die horen bij het vaderschap. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Erkennen kind vóór de geboorte

  Bent u niet getrouwd of hebt u geen geregistreerd partnerschap en is uw partner zwanger? Dan kunt u het kindje al voor de geboorte erkennen. Dit heet 'erkenning ongeboren vrucht'. U kunt het kind ook erkennen als u niet de biologische ouder bent. Door een kind te erkennen, wordt u de wettelijke vader of duomoeder. U maakt hiervoor een afspraak.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties