Resultaten

1 - 10 van de 57 Resultaten
Toon producten van Haaren
 • Paspoort

  Een paspoort aanvragen kan alleen op afspraak. Aanvragen en ophalen van een paspoort doet u zelf. U betaalt de kosten bij de aanvraag. Het paspoort ligt na 5 werkdagen voor u klaar. Uw paspoort is 10 jaar geldig; voor jongeren tot 18 jaar is de geldigheid 5 jaar.

 • Identiteitskaart

  Een identiteitskaart aanvragen kan alleen op afspraak. De identiteitskaart ligt na 5 werkdagen voor u klaar bij de receptie van het gemeentehuis. U betaalt de kosten bij de aanvraag. Iedereen moet het identiteitsbewijs zelf aanvragen én afhalen. Dit geldt ook voor kinderen jonger dan 12 jaar.

 • Rijbewijs

  Een rijbewijs aanvragen kan alleen op afspraak. Aanvragen en ophalen doet u zelf. Het rijbewijs ligt na 5 werkdagen voor u klaar bij de receptie van het gemeentehuis en kunt u zonder afspraak ophalen. U betaalt de kosten bij de aanvraag.

 • Uittreksel

  Een afschrift uit de burgerlijke stand vraagt u op bij de gemeente waar de akte is opgemaakt. Een uittreksel vraagt u aan bij de gemeente waar u woont. We verwerken uw aanvraag van een afschrift of uittreksel binnen 5 werkdagen. U kunt het uittreksel voor uzelf, inwonende kinderen en gehuwde of geregistreerde partner aanvragen.

 • Verhuizen

  Als u verhuist binnen of naar de gemeente Haaren, dan geeft u dat door aan de gemeente. Dit kan vanaf maximaal 4 weken voor de verhuisdatum tot uiterlijk 5 dagen erna. Als u emigreert, dan geeft u dat door aan de gemeente. Dit kan vanaf 5 dagen voor vertrek naar het buitenland.

 • Omgevingsvergunning (voor bouwen)

  De vergunningen voor bouwen, wonen, monumenten, ruimte, natuur en milieu zijn samengevoegd in de omgevingsvergunning. U kunt zo verschillende vergunningen in één keer regelen. Er is nog maar één aanvraag en één procedure. De omgevingsvergunning vervangt onder andere de bouwvergunning, sloopvergunning, milieuvergunning en kapvergunning. De inrit- /uitritvergunning vraagt u in de gemeente Haaren op een andere manier aan.

 • Milieuregels voor uw bedrijf

  De vergunningen voor bouwen, wonen, monumenten, ruimte, natuur en milieu zijn samengevoegd in de omgevingsvergunning. U kunt zo verschillende vergunningen in één keer regelen. Er is nog maar één aanvraag en één procedure. Via het omgevingsloket kunt u een vergunningcheck doen. Dan weet u snel of u voor uw werkzaamheden een vergunning nodig heeft.

 • Vergunning speelautomaat en speelautomatenhal

  In de Algemene Plaatselijke Verordening staat in artikel 2:39 het speelgelegenheden genoemd. Onder een speelgelegenheid wordt verstaan: een voor het publiek toegankelijke gelegenheid waar bedrijfsmatig of in een omvang alsof deze bedrijfsmatig is de mogelijkheid wordt geboden enig spel te beoefenen, waarbij geld of in geld inwisselbare voorwerpen kunnen worden gewonnen of verloren.

 • WOZ-waarde

  De hoogte van de onroerende-zaakbelastingen (OZB) hangt af van de waarde van een pand of stuk grond. Dit noemen we Waardering Onroerende Zaken (WOZ). De gemeente bepaalt jaarlijks de woz-waarde door te kijken naar verkoopprijzen van vergelijkbare panden of stukken grond. Wij houden onder meer rekening met verschillen in grootte, ligging, onderhoudstoestand, bijgebouwen en afwerking.

 • Evenementenvergunning

  Voor het organiseren van een sportwedstrijd, straatfeest, popconcert of fancy fair heeft u een evenementenvergunning nodig. Voor een kleinschalig evenement maakt u een melding.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties