Resultaten

1 - 10 van de 335 Resultaten
Toon producten van Heerlen
 • Apply for a driving licence

  If you’ve passed your driving test, you can apply for your driving licence the working day following your test. You will need to make an appointment for this. You can collect your driving licence after five working days. You do not need to make an appointment for collecting your driving licence.

 • Kinderopvang gebruiken

  Ouders kunnen uit de volgende vormen van kinderopvang kiezen: kinderdagverblijven voor kinderen van 0-4 jaar buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar (tot en met groep 8) gastouderopvang voor kinderen van 0-13 jaar (tot en met groep 8) De kosten voor de kinderopvang betalen meestal drie...

 • Alcohol tijdelijk schenken

  U kunt een ontheffing krijgen voor maximaal 12 dagen achter elkaar (afhankelijk van de duur van het evenement). Daarmee mag u dan zwak alcoholhoudende dranken van 15% en lager schenken en verkopen, zoals bier en wijn.

 • Grafuitgifte

  De begrafenisondernemer doet meestal de aanvraag van grafrechten bij de gemeente. U mag dit ook zelf doen. Wilt u het grafrecht verlengen? Vraag dit aan bij de gemeente. Dit kunt u doen vanaf 2 jaar voordat de termijn verloopt.

 • Gehandicaptenparkeerplaats aanvragen

  Als u gehandicapt bent, kunt u een gehandicaptenparkeerplaats aanvragen vlakbij uw huis. De gehandicaptenparkeerplaats is alleen voor uw auto.

 • Gedenktekens in openbare ruimte

  Het plaatsen van een bermmonument kan van grote emotionele betekenis zijn voor de nabestaanden. Het levert een positieve bijdrage aan de verwerking van het verlies. U kunt een vergunning aanvragen voor het plaatsen van een bermmonument langs de openbare weg.

 • Uittreksel basisregistratie personen voor advocaten

  Op het afschrift staan naam, geboortedatum, geboorteplaats en adres. Ook andere gegevens zijn mogelijk. Geef daarom duidelijk op het formulier aan waarvoor u het nodig heeft.

 • Echtscheiding melden

  Voor het aanvragen van een scheiding gaat u naar de rechtbank. U heeft hiervoor een advocaat nodig. Zodra de gemeente de scheiding inschrijft in de burgerlijke stand, is de echtscheiding officieel.

 • Melden van het starten of afronden van het (ver)bouwen

  Zodra u start met (ver)bouwen of klaar bent met het (ver)bouwen, moet u dit melden bij de gemeente. Dit moet u doen voor de in gebruik name.

 • Parkeren bij autobedrijven

  Als u een autobedrijf heeft, mag u niet zomaar auto’s parkeren op of langs de openbare weg. Hier heeft u een ontheffing voor nodig. Auto’s plaatsen op uw eigen terrein is wel toegestaan.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties