Resultaten

1 - 10 van de 306 Resultaten
Toon producten van Hengelo
 • Onderscheidingen

  Veel Hengeloërs zetten zich belangeloos in voor anderen. Bijvoorbeeld als actief lid van een vereniging of als vrijwilliger in een buurt of instelling. Er zijn verschillende onderscheidingen om mensen te bedanken voor hun bijdrage aan de samenleving. Vindt u dat iemand een onderscheiding verdient?...

 • Medisch afval

  Hebt u veel medisch afval? Bijvoorbeeld stoma-, incontinentie- of dialysemateriaal? Dan maakt u waarschijnlijk vaker dan gemiddeld gebruik van uw ondergrondse container of moet u vaker uw grijze container laten legen. In dat geval kunt u in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten.

 • Startpunt Geldzaken

  Wilt u vaker geld overhouden aan het einde van de maand? Geeft u teveel geld uit en wilt u besparen? Hebt u geldzorgen? Of wilt u een 'appeltje voor de dorst' opbouwen?   Bij Startpunt Geldzaken kunt u op een handige manier online tips krijgen over geld. Tips om uw uitgaven te verlagen en uw inkomsten...

 • Gevonden en verloren voorwerpen

  Bent u bijvoorbeeld een portemonnee, tas of sleutelbos kwijt of hebt u dat juist gevonden? Dan kunt u daarvoor in de meeste gevallen terecht bij de balie voor gevonden en verloren voorwerpen van de gemeente.  Denkt u dat uw eigendom is gestolen? Of hebt u spullen gevonden die zeer waarschijnlijk...

 • Urgentieverklaring woningzoekende

  Uw zoektocht naar een huurwoning kan sneller verlopen als u een urgentieverklaring hebt. Daarmee krijgt u voorrang op andere woningzoekenden. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een urgentieverklaring? Kijk dan op WoningNet.nl .

 • Rioolverstopping

  Het is belangrijk om te weten wie het probleem moet oplossen. Bent u zelf verantwoordelijk of moet de gemeente u daarbij helpen?

 • Voorschool Hengelo: Samen spelenderwijs leren!

  Op de Hengelose Voorschool krijgen alle peuters van 2,5 tot 4 jaar de kans om samen spelenderwijs te leren. Zo kan uw peuter straks een goede start maken op de basisschool. De gemeente stelt subsidie beschikbaar.

 • Woonwagenstandplaats

  Woningcorporatie Welbions heeft een aantal woonwagenstandplaatsen in eigendom en beheer. Wilt u in aanmerking  komen voor zo'n plaats? Dan moet u rekening houden met de regels die ook gelden voor andere woningzoekenden. En de woonwagen die u wilt plaatsen, moet goedgekeurd zijn.

 • Seksueel geweld

  Iedereen kan slachtoffer worden van seksueel geweld: mannen, vrouwen, jongeren en ouderen. Met seksueel geweld bedoelen we alle seksuele handelingen die iemand gedwongen moet uitvoeren, ondergaan of zien. Het kan gaan om aanranding, verkrachting of seksueel misbruik. Het is belangrijk dat iemand die...

 • Ongediertebestrijding

  Voor overlast van ongedierte in uw eigen woning of op eigen terrein bent u meestal zelf verantwoordelijk. Wel kunt u ratten- en muizenoverlast altijd melden bij de gemeente. Dat geldt ook voor overlast van wespen in de openbare ruimte.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties